Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatvízvételre mennyit kell...

Magzatvízvételre mennyit kell várni? És az eredményre?

Figyelt kérdés
21. héten megyek genetikai tanácsadásra. Akkor adnak időpontot a magzatvízvételre. Mikorra? Úgy hallottam az eredményre 4 hetet kell várni Akkor már leszek min. 26 hetes, és ha baj van? Addigra már életképes a baba, nem?
2009. szept. 22. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Én Sote I-en voltam tavaly októberben és egy hét múlvára kaptam időpontot.

19 hetesen csinálták meg, az eredmény miatt egy hónap múlva kellett menni, akkor csináltak egy UH-ot is.

Akinek valami gond van, annnak telefonálnak 2 hét múlva.

2009. szept. 22. 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha magzatvízvételt tanácsoltak vagy szeretnél csináltatni, de már nagyon benne vagy az időben, akkor megcsináltathatod magánúton is, akkor pár nap alatt van eredmény. Ilyet az Istenhegyi klinikán csinálnak, illetve a Magzati Diagnosztikai Központban is, ha jól tudom.
2009. szept. 22. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja előző vagyok, ez természetesen pénzbe kerül neked, mivel magánklinika.
2009. szept. 22. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem méhlpény mintavételem volt szept,03-án. Aztmondták ez azért jobb mint a magzatvíz mintavétel mert már a 16 hét felé el lehet végezni,kb 2 hét míg van eredmény.Szemben a m.víz vétellel aminek eredményére kb 1 hónapot kell legalább várni.

Hát mondanom se kell még nincs eredmény ,talán hónap vége , van október eleje -mondták. Túl sok a vizsgálni való minta.Igaz velem együtt 12 kismamát néztek meg 3-án.

Hát ha még ráadásul magzatviz vételre mentem volna,aminek a vizsgálata tovább tart?

De mást nem tehetek:várok. Tudod tegnap tudtam meg az afp eredményét is pont a alsó határérték fölött van:0,74! Ugyhogy alig várom már tényleg azt az eredményt!

Minden rendben lesz,nyugi!

2009. szept. 22. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy hová mész. Debrecenben hétfői napokon végzik a beavatkozást, én pont akkor voltam genetikai tanácsadáson, így aznap meg is csinálták. Az eredményre pedig tényleg 4 hetet kellett várni.
2009. szept. 22. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!