Segítség! Kit hány inszemináció után küldtek
lombikra?
Figyelt kérdés
Már 9 hónapja járunk a kaáliba, túl vagyunk 2 sikertelen inszemen,most kezdtünk bele a következőbe. Megkérdeztük a dokit, hogy mi lesz ha ez sem sikerül? Mire ő közölte, hogy 6-szor kell inszeminációt végezni, hogy elküldjenek lombikra, vagy mehetünk önköltségből is. Mivel nekem "csak PCOS-om van és pajzsmirigy alul működésem" !
Sajnos szinte minden összekuporgatott pénzünket a Kaáliban hagytuk már. Ha ez sem sikerül, nem tudjuk tovább vállalni az inszemináció költségeit.
Nem tudok róla, hogy lenne inzulinrezisztenciám. Januárban voltam a leleteimmel endokrinológusnál, és e hónap 22-én megyek vissza. A leleteim között csak a TSH volt sok ugye az 8 . És még egy érték az anti TPO az 1300 volt és 0és 60 között a megengedett.
2013. ápr. 8. 15:35
12/19 anonim válasza:
Úr isten, le vagyok döbbenve milyen nagy összegekről beszéltek. Én Szegedre járok magán dokihoz és a Női klinikán csinálták az inszemet, nekem semmi féle plusz költségbe nem került csak a gyógyszer meg az injekció, amiből a legdrágább az injekció volt 7000 Ft. Így is 10000Ft alatt kijöttünk. Nekem is 6 inszemet mondott a doki a lombik előtt. De nekünk sem kellett megvárni mert a második sikeres lett.
2013. ápr. 8. 18:49
13/19 A kérdező kommentje:
Hát sajnos ez van! :( És mondják hogy szüljünk gyereket! És aki szeretne, az meg fizethet! Ha meg nincs pénzed ne legyen gyereked! Bezzeg a "kisebbség" Meg él a pénzből, meg a TB-ből amit befizetünk! De erre nem jár támogatás!
2013. ápr. 8. 18:56
14/19 ozsi987 válasza:
Sziasztok. Nekünk 1 inszemünk volt. Nagyon kevés volt a spermaszám (4mill.) ezért felajánlották a lombikot. Most kezdtük a BMC-be.
2013. ápr. 9. 17:41
15/19 anonim válasza:
Nekünk is hatot mondtak,és nekünk most lesz az ötödik.Bár ezt életkorhoz kötik.Idén leszek 30,így azt mondták,hogy 6 mert én még "fiatal" vagyok.Mi az inszemért is fizetünk 40.000 + nekem a hormonok ami havonta 20.000-30.000ft körül mozog mivel nekem is többet kell adnom az átlagnál.ű
2013. máj. 7. 12:42
16/19 A kérdező kommentje:
Hát igen, sajna ez van. Nekünk végül is sikerült ez a harmadik inszemünk. Viszont sajnos nem fejlődött a baba, ezért most azt várják, hogy elvetéljek, vagy majd megműtenek. :(
nem tudom, hogy most elölről kell-e kezdeni az egészet vagy mi lesz. :(
2013. máj. 7. 13:30
17/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Sajnálom ami Veled történt. A PCOS-t és a pajzsmirigy problémát kezelik? Mert a 8-as TSH iszonyúan magas.
2013. máj. 7. 19:03
18/19 A kérdező kommentje:
Az utolsó TSH-m 4.3 körül volt, de valószínűleg ez is lehetett a probléma. Most addig nem próbálkozunk, ameddig 2.5 alá nem megy. :( Remélem több ilyen nem lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!