Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség! Kit hány inszemináci...

Segítség! Kit hány inszemináció után küldtek lombikra?

Figyelt kérdés

Már 9 hónapja járunk a kaáliba, túl vagyunk 2 sikertelen inszemen,most kezdtünk bele a következőbe. Megkérdeztük a dokit, hogy mi lesz ha ez sem sikerül? Mire ő közölte, hogy 6-szor kell inszeminációt végezni, hogy elküldjenek lombikra, vagy mehetünk önköltségből is. Mivel nekem "csak PCOS-om van és pajzsmirigy alul működésem" !

Sajnos szinte minden összekuporgatott pénzünket a Kaáliban hagytuk már. Ha ez sem sikerül, nem tudjuk tovább vállalni az inszemináció költségeit.

Volt már valaki hasonló helyzetben?

Mit lehet tenni, hogy mégis továbbküldjenek?

Kihez lehet ilyen esetben fordulni?

Van erre valami megoldás?

2013. ápr. 8. 14:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla, hogy lenne inzulinrezisztenciám. Januárban voltam a leleteimmel endokrinológusnál, és e hónap 22-én megyek vissza. A leleteim között csak a TSH volt sok ugye az 8 . És még egy érték az anti TPO az 1300 volt és 0és 60 között a megengedett.
2013. ápr. 8. 15:35
 12/19 anonim ***** válasza:
Úr isten, le vagyok döbbenve milyen nagy összegekről beszéltek. Én Szegedre járok magán dokihoz és a Női klinikán csinálták az inszemet, nekem semmi féle plusz költségbe nem került csak a gyógyszer meg az injekció, amiből a legdrágább az injekció volt 7000 Ft. Így is 10000Ft alatt kijöttünk. Nekem is 6 inszemet mondott a doki a lombik előtt. De nekünk sem kellett megvárni mert a második sikeres lett.
2013. ápr. 8. 18:49
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát sajnos ez van! :( És mondják hogy szüljünk gyereket! És aki szeretne, az meg fizethet! Ha meg nincs pénzed ne legyen gyereked! Bezzeg a "kisebbség" Meg él a pénzből, meg a TB-ből amit befizetünk! De erre nem jár támogatás!
2013. ápr. 8. 18:56
 14/19 ozsi987 ***** válasza:
Sziasztok. Nekünk 1 inszemünk volt. Nagyon kevés volt a spermaszám (4mill.) ezért felajánlották a lombikot. Most kezdtük a BMC-be.
2013. ápr. 9. 17:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekünk is hatot mondtak,és nekünk most lesz az ötödik.Bár ezt életkorhoz kötik.Idén leszek 30,így azt mondták,hogy 6 mert én még "fiatal" vagyok.Mi az inszemért is fizetünk 40.000 + nekem a hormonok ami havonta 20.000-30.000ft körül mozog mivel nekem is többet kell adnom az átlagnál.ű
2013. máj. 7. 12:42
 16/19 A kérdező kommentje:

Hát igen, sajna ez van. Nekünk végül is sikerült ez a harmadik inszemünk. Viszont sajnos nem fejlődött a baba, ezért most azt várják, hogy elvetéljek, vagy majd megműtenek. :(

nem tudom, hogy most elölről kell-e kezdeni az egészet vagy mi lesz. :(

2013. máj. 7. 13:30
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sajnálom ami Veled történt. A PCOS-t és a pajzsmirigy problémát kezelik? Mert a 8-as TSH iszonyúan magas.

2013. máj. 7. 19:03
 18/19 A kérdező kommentje:
Az utolsó TSH-m 4.3 körül volt, de valószínűleg ez is lehetett a probléma. Most addig nem próbálkozunk, ameddig 2.5 alá nem megy. :( Remélem több ilyen nem lesz.
2013. máj. 8. 20:19
 19/19 A kérdező kommentje:
Ja és a PCOS-ra nem kaptam semmit!!
2013. máj. 8. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!