Miért nem kapok ultrahang képet a piciról?
18 vagyok ne lepődj meg ha nem fogják megnézegetni a nemét se, nekem egyiknek se mondták meg (direkt rákérdeztem és már tudtam mert 16 hetesen magánban voltunk és már tudtam mindkettőről hogy fiú) 1. bunkóbb verzió: nem azért vagyunk itt hogy a nemét nézegessük. 2. kevésbé bunkó verzió: óó nem látszik takarja stb.
Kívánom neked hogy vmi extra jófej orvos extra jó napját fogd ki és megmondják, de azért készülj fel lelkileg hogy nem fogják nézegetni.
Nem is hallottam még olyat amúgy akinek megmondták volna ott a nővédelmiben, csak akkor ha a doki a választott orvosa volt a kismamának, érdekes módon akkor mindig jut idő ilyesmire sztk kereteken belül persze nem...
hát úgy látszik itt is a pénz az úr. nekem nem is azzal van a bajom hogy fizetni kell érte, persze, miért nem kell? megértem hogy a 12. hét előtt még nem adnak, de hogy utána se még ha ki is fizetné az ember...
igazából nekem csak apuci miatt lett volna fontos, mert vidéken dolgozik 200 km-rel odébb és állandóan csak igérgetem neki hogy majd legközelebb már biztos adnak.
az orvosom annyira választott hogy egy hete költöztem szfvárra és hozzá küldtek. és mivel anyagi okok miatt költöztem vissza, nem tehetem meg hogy magándokihoz járjak. papíron egyelőre minden rendben van és ennek örülök, de ha azt mondja pár orvos, hogy nem azért van ott a kismama, hogy a baba nemét nézegessék, azt is el tudom képzelni hogy valami betegséget nem mondanak meg, vagy nem tudom.
22 es vagyok igen értem amit írsz nekem is ez volt (apa nem tudott ott lenni az uh-kon) és ezért csináltam azt hogy lefotóztam a képernyőt neki.
Nekem se volt magándokim. És ezért is mentünk 4dre mert így voltam nyugodt mert nem tudom neked meddig tartott pl. a 12 hetes uh de nekem cirka 3 percig még lehet sokat is mondok, na nekem ne mondja senki hogy az egy tüzetes vizsgálat...:((
Szia!
Én is fehérvárra járok rendelésre!7 hetesen voltam először az ambulancián és ott kértem és kaptam is képet!Kaptam hozzá egy 1000ft-os csekket és ennyi!Ma viszont már nem kaptam mert nem volt beüzemelve nekik a gép, de most senki nem kapott!Én is első sorban apuka végett kértem, mert neki is mindig úgy jön össze a meló, hogy nem tud eljönni velem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!