Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem kapok ultrahang...

Miért nem kapok ultrahang képet a piciról?

Figyelt kérdés
2 hete azt mondták hogy majd a 12. heti ultrahangon, múlt héten voltam 12 hetes, de nem kaptam, ma megint voltam és nem adtak, pedig mindhárom alkalommal kérdeztem hogy kérhetek-e.
2013. ápr. 8. 14:00
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
még én is így voltam felkészülve hogy valamennyit fizetni kell érte ott helyben, de arra egyáltalán nem számítottam hogy nem kapok képet, legközelebb 22.-én kell mennem, esetleg előtte a védőnőt megkérdezem, hogy is működik ez mert tényleg annyira idegesítő, hogy még csak meg se magyarázzák hogy miért, az volt a válasz hogy mert nem lehet.
2013. ápr. 8. 14:14
 12/25 anonim ***** válasza:

Nálunk sem adnak, mert nincs papír.

30 hkm

2013. ápr. 8. 14:24
 13/25 anonim ***** válasza:
Az sztk-s dokim ad ha kérek ott helyben 500 forint a kórházba(Bajcsy)Kérnem sem kellett volt hogy 1-et de volt hogy 2 őt is kaptam:)
2013. ápr. 8. 14:29
 14/25 A kérdező kommentje:

mindenesetre elég fura hogy mindenhol más a "rend"

esetleg a kórházban(szent györgy kórház) megpróbálhatom annak ellenére hogy van orvosom? vagy problémázni fognak?

2013. ápr. 8. 14:47
 15/25 anonim ***** válasza:

Nálunk előre fizetni kell a képekért, akkor eldöntheted hány db-ot kérsz. A számlázási osztályon befizeted, majd a számlával mész az UH-ra.

Magándokinál azért ennek illik benne lennie a költségekben.

2013. ápr. 8. 15:00
 16/25 anonim ***** válasza:

Én SZTK-s rendelésre járok. Több esetem is vol:

- egyszer kértem, kaptam is egy kicsike képet (én kértem, doki nem kérdezett rá)

- következő alkalommal kérdeztem, hogy kérhetnék-e egy kicsike képet, de a doki szerint kifogyott a papír a gépből, akkor nem tudott adni

- másik városban, a doki kérdezte, hogy kérek-e, mondtam, hogy igen, egy A5-ös képet kaptam, meg egy csekket 1000 ft-ról, azt kellett utólag befizetnem, miután megkaptam a képet

Szóval nagyon változó. Nálunk Várpalotán pl., elvileg nem is adhat a doki, kérni kell, de sztem ez nem hivatalos. A védőnőm szerint valamelyik ad, valamelyik nem.

2013. ápr. 8. 15:05
 17/25 A kérdező kommentje:

én a nővédelmi központba járok de azért is gondoltam hogy ha kérek, akkor kapok uh képet mert más kismamáknál is láttam, volt hogy egyszerre négy kép volt a kezükben egy a4-es lapon, utána olvastam és sokan írták hogy 500-1000 ft között mozog az ára, direkt vittem is magammal pénzt de képet nem kaptam, hát mind1, talán majd a 18 hetes uh-n adnak, addigra elvileg meg tudják mondani a nemét is, remélem

azért köszönöm a válaszaitokat

2013. ápr. 8. 15:11
 18/25 anonim ***** válasza:

Szfvár? Én a 2.babámat várom itt és soha sehol nem adtak még eddig képet egyetlen uh-n sem ingyen, mindig azt mondják nincs papír stb. stb. Akiknél képet láttál ők tuti a magánorvosukhoz jöttek (sokan csinálják hogy ugyanakkor mennek rendelésre mint mindenki más akkor mikor a dokijuk az adott helyen épp rendel pl. a nővédelmiben vagy az ambulancián).

Az ambulancián csinálnak képet 500 ft-ért ha befizeted a csekket.

2013. ápr. 8. 15:12
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem nem fognak adni csak ha ELŐRE kifizeted! Azt meg tudod csinálni hogy megkéred hogy hagyja úgy a monitort egy jobb képnél és azt lefotózod telóval, én is így csináltam. (utolsó vagyok)
2013. ápr. 8. 15:13
 20/25 anonim ***** válasza:

Nálunk pl 1000 ft egy kép és az asszisztensnek kell fizetni.

A magán orvosomnál viszont az ultrahang vizsgálattal és képpel együtt 3000 ft

2013. ápr. 8. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!