Miért nem kapok ultrahang képet a piciról?
Nálunk sem adnak, mert nincs papír.
30 hkm
mindenesetre elég fura hogy mindenhol más a "rend"
esetleg a kórházban(szent györgy kórház) megpróbálhatom annak ellenére hogy van orvosom? vagy problémázni fognak?
Nálunk előre fizetni kell a képekért, akkor eldöntheted hány db-ot kérsz. A számlázási osztályon befizeted, majd a számlával mész az UH-ra.
Magándokinál azért ennek illik benne lennie a költségekben.
Én SZTK-s rendelésre járok. Több esetem is vol:
- egyszer kértem, kaptam is egy kicsike képet (én kértem, doki nem kérdezett rá)
- következő alkalommal kérdeztem, hogy kérhetnék-e egy kicsike képet, de a doki szerint kifogyott a papír a gépből, akkor nem tudott adni
- másik városban, a doki kérdezte, hogy kérek-e, mondtam, hogy igen, egy A5-ös képet kaptam, meg egy csekket 1000 ft-ról, azt kellett utólag befizetnem, miután megkaptam a képet
Szóval nagyon változó. Nálunk Várpalotán pl., elvileg nem is adhat a doki, kérni kell, de sztem ez nem hivatalos. A védőnőm szerint valamelyik ad, valamelyik nem.
én a nővédelmi központba járok de azért is gondoltam hogy ha kérek, akkor kapok uh képet mert más kismamáknál is láttam, volt hogy egyszerre négy kép volt a kezükben egy a4-es lapon, utána olvastam és sokan írták hogy 500-1000 ft között mozog az ára, direkt vittem is magammal pénzt de képet nem kaptam, hát mind1, talán majd a 18 hetes uh-n adnak, addigra elvileg meg tudják mondani a nemét is, remélem
azért köszönöm a válaszaitokat
Szfvár? Én a 2.babámat várom itt és soha sehol nem adtak még eddig képet egyetlen uh-n sem ingyen, mindig azt mondják nincs papír stb. stb. Akiknél képet láttál ők tuti a magánorvosukhoz jöttek (sokan csinálják hogy ugyanakkor mennek rendelésre mint mindenki más akkor mikor a dokijuk az adott helyen épp rendel pl. a nővédelmiben vagy az ambulancián).
Az ambulancián csinálnak képet 500 ft-ért ha befizeted a csekket.
Nálunk pl 1000 ft egy kép és az asszisztensnek kell fizetni.
A magán orvosomnál viszont az ultrahang vizsgálattal és képpel együtt 3000 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!