Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sos! Iszonyat rosszul vagyok!?...

Sos! Iszonyat rosszul vagyok!? Hányós-hasmenéses vírusra mit tudok bevenni?

Figyelt kérdés

Kislányom hozta haza az oviból, dedalon kúpot kapott, most néztem azon nincsen rajta hogy terhesek is használhatnák mert az kifejezetten gyerekgyógyszer....

mindent kihányok délután óta, folyadék sem marad bent, olyan száraz a szám hogy vattát köpök....hányás végén mindig keserű, sárga gyomorsavat is hányok, még a tiszta víztől is....

be tehetek egy dedalon kúpot szerintetek??

reggel első dolgom dokihoz menni de aludni nem bírok mert folyton felébredek hogy hánynom kell...

köszi!!!

22 ht km

2013. ápr. 8. 01:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
én nem tenném, szerintem irány az ügyelet.
2013. ápr. 8. 02:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hú remélem már kicsit jobban vagy. dadelont nem lehet terhesen be venni de a kupot szerintem lehet. amikor nekem vese gyulladás miatt 39fokos lázam volt a doki a germicid kupot mondta ami pedig nyilvánvalóan gyerek gyógyszer. ..szerintem ha nem is mész ügyeletre hívd fel õket.
2013. ápr. 8. 03:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg néztem a házipatikan s nem lehet be tenni. . ill Venni. esetleg a b6 vitamin is segítHet. vagy a smecta por vagy van még egy ami hasonló de nem jut eszembe a neve. .
2013. ápr. 8. 03:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hívd ki az orvosi ügyeletet.

Ha semmi folyadék nem marad benned akkor kiszáradhadsz!

2013. ápr. 8. 04:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen orvos!Főleg,hogy délután óta tart.

Hogy vagy?Volt kint orvos?

2013. ápr. 8. 06:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Hűha, B6 vitamin, és Normaflour. Próbálj jégkockát szopogatni. Ugye megírod, jobban vagy-e?
2013. ápr. 8. 09:15
 7/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat először is! ma már jobb a helyzet, inni már tudtam...egyenlőre nagyon gyenge vagyok, csak fekszek de már a nehezén túl vagyok !!

köszönöm!!!

2013. ápr. 8. 17:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Az én lányom is hazahoztha, én is elkaptam, egész éjjel okádtam, egy korty víztől is:-( a gyomrom mef annyira fájt, azt hittem meggebedek...teát kell valahogy leerőszakolni, úgy hogy pici sót és cukrot teszel bele a Na pótlás miatt, utolsó hányás után 1 órával először, és maximum 1 teáskanálnyit, majd 10 perc múlva újra,ezt ismételni egy órán át, utána igyál csak kicsit többet egyszerre...magne b6-ot vehetsz be,enyhítheti a hányingert..de sajna nekem nem nagyon használt kihánytam...pihenj sokat,ha tudsz, pótold a folyadékot, minden rendben lesz!
2013. ápr. 8. 22:00
 9/11 A kérdező kommentje:

köszönöm !

már jól vagyok, csak sajna a méhszájam is lekezdett nyílni a görcsölésektől...majd igyekszem pihenni....sok magnéziumot szedni....

2013. ápr. 9. 15:55
 10/11 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as válaszoló Neked is jobbulást!!!!!
2013. ápr. 9. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!