Ha már a 6. héttől iszonyat rosszul vagyok és pénteken töltöm a 11. -et akkor vajon mennyit kell még szenvednem?
Hát bíztatni nem tudlak, csak annyit mondok, hogy legyél türelmes. Minden nő másként reagál. Én pl. az első terhességem alatt egy pillanatig sem voltam rosszul, a másodiknál kb. a 3-4. héttől a 12. hétig nem tudtam megenni semmit, szó szerint semmit. Csak vajas kenyéren éltem, mert minden étel szagától öklendeztem.
Viszont van olyan barátnőm is, aki mind a 9 hónapot végig hányta.
Úgyhogy nyugodj meg, legyél türelmes, azért nagyobb részben a 12. hétig bezárólag ez megszűnik!
Hát sok jóval én se tudlak kecsegtetni. Én a 7-16. hétig hánytam. 0-24-be,állandóan.Napi 6-8x. Borzasztó volt. Fogytam is 8 kg-ot. :( Ugyhogy kitartás,hátha nemsokára megszünik!!
36 hkm
Az elsővel 6. Hèten kezdődtek a rosszul lètek, ès Pont ahogy te, iszonyatosan szenvedtem. Aztàn a 11.hèt vègèn s
Azon kaptam magam, hogy kìvànom a pizzàt. Na innentől semmi bajom nem volt. Ami megmardt, csupàn Annyi volt, hogy, a wc fertőtlenìtő szagàt nem bìrtam, gondolom az àllandò hànyinger, öklendezès, hànyàs miatt. Ìgy azt lecserèltem màst illatùra, ès utàna tènyleg semmi nem zavart, pedig èn sem tudtam elkèpzelni, hogy valaha fogok mèg jòìzűen enni, ès nem èmelyegni minden szagtòl.
N a màsodikkal nem voltam ilyen szerencsès, nemhogy 6. hèttől, handle első pillanattòl rosszul voltam, ès ez kitartott egèsz a 22. hètig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!