Ha már a 6. héttől iszonyat rosszul vagyok és pénteken töltöm a 11. -et akkor vajon mennyit kell még szenvednem?
Figyelt kérdés
Folyamatosan az émelygés, hányás, gyengeség, rossz közérzet, gyomorégés. Egyszerűen undorodom mindentől, mert mindent koszosnak és büdösnek érzek.. nagyon nem bírom már.. Egyáltalán elmúlik ez az undor valaha?2012. dec. 19. 14:21
11/13 anonim válasza:
még egy hét és vége! nekem is a 6. hétben reggeltől estig hányinger és a 12. héten elvágták. bár nem vagyunk egyformák, de jobban leszel hamarosan biztosan. kitartást
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!! :)
2012. dec. 19. 20:16
13/13 anonim válasza:
kitartás!nincs sok már, én is 11 hetes leszek holnap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!