20hetes kismama vagyok ki mikor ment elsönek szakorvosi vizsgálatra?
Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 07:39
1/8 anonim válasza:
Milyen szakorvosi vizsgálatra gondolsz?
2/8 A kérdező kommentje:
Hogy mikor pecsételnek a kis könyvbe,és vizsgálnak-e?Mert a védönö nem mondot semmit.
2009. szept. 22. 07:59
3/8 anonim válasza:
12 hetes kor előtt tudtommal. Pár éve legalábbis volt ilyen szabály.
A védőnő állítja ki a kiskönyvet, az első lelet alapján, azaz a terhesség megállapításakor!
12 hetes ultrahang, vérvétel (szűrések, vércsoport-megállapítás), majd 16 hetesen AFP-vérvétel, 18 hetes genetikai ultrahang.... Ezeken már túl kellene lenned úgy, hogy be van jegyezve a kiskönyvedbe is.
4/8 anonim válasza:
4-hetente van tanácsadás, minden alkalommal pecsételnek. Nálunk hüvelyi vizsgálat nincs még ilyen korban. Csak tanácsadás: súly, vérnyomás, panaszok, eredmények.
5/8 anonim válasza:
Ezt miert kerded?meg nem voltal vizsgalatokon?
6/8 anonim válasza:
Első a 12. heti UH, utána már vérvételre rég el kellett volna menned a 16. héten (AFP, stb.), mert a 19-20 heti genetikai uh-hoz kell.
A nőgyógyásznál nem rendelt vissza? Mivel ugye ő küldött annak idején igazolással a védőnőhöz.
7/8 A kérdező kommentje:
Ultrahangon és vérvételen is voltam.Halotam hogy 4pecsétnek kell meg lenni.Mert 23hetesen megyek ultrahangra és akkor pecsételnek ha a terhes ambulancián jelentkezem?
2009. szept. 22. 14:04
8/8 anonim válasza:
Nekem Szegeden a terhes diagnosztikán az ottani védőnő adta a vérvételes beutalót és ő is pecsételt a kiskönyvembe. Valóban 4 pecsétnek minimum lennie kell, hogy megkapd az egyszeri anyasági támogatást majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!