23 hetes kismama vagyok. Mikor küldik a kismamát az első olyan vizsgálatra amikor már nézik a baba szívhangját is?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 20:23
1/7 anonim válasza:
A 36. héttől hetente.40.hét betöltésénél naponta kell járni.
2/7 anonim válasza:
Minden UH-n, védőnős és dokis látogatásnál is nézték nekem.
A tudományosabb CTG (NST) a 36. héttől van.
3/7 anonim válasza:
Nekem a védőnőm 22 hetesen megnézte, meghallgattuk és már hallható volt, de ha jól emlékszem azt mondta hivatalosan 24 héttől szokták nézni,
Boldog babavárást,
24 hetes kismama:)
4/7 anonim válasza:
Nekem a védőnőm minden találkozáskor megnézte. De szerintem a következő UH-n szólj, hogy nagyon szeretnéd hallani, és biztosan megmutatják. Nekem megmutatták 10 hetesen, amikor szóltam.
5/7 anonim válasza:
Sziasztok!Kedden voltam védőnőnél (16+5hetesen) és kíváncsiságból meghallgattuk,bár azt mondta ne fűzzünk nagy reményeket hozzá,mert a 20. héttől hallani,de meglepődtünk,mert szépen,tisztán hallottuk azt az ici-pici szívecskét dobogni.A legszebb zene,amit hallottam eddig.
6/7 anonim válasza:
Nekem a 18. heti uh-on már nézték-hallgattuk.
Utána meg minden hónapban a terh.gond.-ban hallgatjuk a védönövel.
7/7 anonim válasza:
Szia Kismami!
Hétfőn voltam védőnőnél és azt mondta, hogy a 26.héttől fogja rendszeresen hallgatni.Itt Jászberényben így van, lehet, hogy máshol máshogy:-) Mi már kétszer hallhattuk a 19.hétben és a 21.hétben, mindkétszer ultrahang alkalmával! Tényleg a legszebb zene füleinknek.:-)
22+5napos pocak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!