Kinek milyen előjele volt a szülésre? (Nem a nagyon konkrétakat kérdem:magzatvízelfolyás stb) hanem amire amúgy nem szoktak gondolni. Fáradtság, stb.
Figyelt kérdés
37 hetes leszek holnap már 2 hete jóslózom.A baba is jó nagy.Van valami jele annak ha jönni akar hamarosan?2013. ápr. 7. 16:03
11/14 anonim válasza:
Szülés előtti napon felpufadt az arcom, majd éjjel fura szag áradt a pórusaimból (még soha nem éreztünk ilyet).
12/14 anonim válasza:
Semmi jele nem volt, 41. héten szültem, se arctorzulás (jó ég, szörnyű lehet), se 1 darab jósló, se fáradtság, semmi.
13/14 anonim válasza:
Nekem is naponta voltak hetekkel a szülés előtt már jóslóim.
Aztán 3 nappal a szülés előtt hasmenésem lett. A szülést megelőző napon iszonyatosan ingerült voltam, sehogy se volt jó, továbbra is hasmenésem volt. A szülés napján reggel hányinger, hasmenés és étvágytalanság jelentkezett. Délben furcsa, mensiszerű görcsök keményedések nélkül, akkor a baba már keveset mozgott. 18.00 óra körül már szabályos 10 perces összehúzódásaim voltak, 22.41-kor megszületett a lányom. :o)
14/14 anonim válasza:
Előző este hasmenésem lett,pedig szinte soha sincs.
Nekem ez jel volt és bejött. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!