Genetikai tanacsadason voltunk, nem mondtak semmit, kerdeztek, bar nincs ra ok, kerem-e a magzatvizszurest. Alairtam. Itthon latom, cvs vizsgalat van a papiron, ami mas, nemtudom kell-e ez egyaltalan,34 vagyk,14 hetes, varjam meg az afp-t?
Figyelt kérdés
sos-cvs szures2013. ápr. 7. 11:15
11/14 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok,eléggé borsos az ára egy-két helyen,de a cvs,ha nem indokolt nem fogom....
2013. ápr. 7. 13:34
12/14 anonim válasza:
szerintem 34 évesen, ha egy eredményed se lett "rossz" erősen túlreagálás. én kombinált teztet csináltam magánúton a 12. héten. ha az esetleg nem lett volna jó, akkor kiegészítettem volna a négyes teszttel. a kettő így együtt tulajdonképpen az integrált tesznek felel meg. de annyira jó értekeim születettek a kombinálton, az uh-s tarkóredő mérésen és később az afp-n is, h megnyugodtam és nem éreztem szükségét a négyes tesztnek. az orvosom is azt mondta, h a világon minden rendben van.
13/14 A kérdező kommentje:
Ráadásul az integrált tesztet sem mondta az orvos,hogy van,egyből genetika..azóta más az orvosom,az meg csak nézett egyet,lemaradtam róla,csak afp van,ugye most vagyok 14-hetes,vagy az a négyes teszt
2013. ápr. 7. 13:44
14/14 anonim válasza:
az enyém sem, én a 17. hétig mindent magamnak intéztem, egyedül olvastam utána, h mik a lehetőségek és mit mikor kell, mert az orvosm tojt rám magasról. szerintem csináltasd meg a négyest. azóta nekem is más orvosom van, az előző szerintem direkt el akart üldözni a nemtörődömségével :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!