Aki kecskeméten volt genetikai tanácsadáson az hogy zajlott leírná?
Figyelt kérdés
És mennyi volt az AFP-je? Köszi..2012. aug. 7. 21:28
1/5 anonim válasza:
Szia. Nekem 0,74 volt az afp-m és a 19-ik héten voltam uh-n. A papíromra ráírták,hogy genetikai tanácsadás javasolt. Elmentem, de már csak a20-ik hét után jutottam oda. Ott megnézte a doki a papírokat én mondta,hogy mivel betöltöttem a 20-ik hetet,így a vérvételt már nem lehet megcsinálni, csak egy uh-ra küldött el és rá 4 hétre kontrollra visszahívott. Gyakorlatilag semmi nem történt,csak volt egy plusz uh. Azt mondta ez az eredmény meg nem alacsony,hanem jó. Úgyhogy ennyi volt.. Üdv, 39+4hkm.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem 0.73 nekem is ráírták a papírra ugyan ezt mint neked csak annyit még h alacsony afp miatt..genetikai tanácsadás javasolt! Anno a 0.79 nél is ez volt de a dokim nem küldött el. Most ráadásul a dokim szabin van konzultálni sem tudok vele. És én is ma vagyok 19+4. De a héten tuti nem is jutnék már el a 3 évesem miatt nem tudom hova tenni.Szted akkor jó az enyém is? Védőnő azt mondja jó.Nem értem ha 0.5 öt írnak alsó határnak akkor ez mért kevés ? :/
2012. aug. 7. 21:53
3/5 anonim válasza:
Ne izgulj, jó ez! Olyan feleslegesen paráztattak be minket ezzel,hogy csak na!!! Az én védőnőm szerint is jó volt ez az eredmény, de én azért elmentem.. Bár nem kellett volna, felesleges volt. Az én papíromnál is 0,5 volt az alsó határ. Szóval nyugodj meg,nem lesz itt semmi baj!! Vigyázz magadra és kitartást még a várandósságod másik feléhez! Én már kész vagyok..!!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat :).És ha még egyben vagy könnyű szülést :))
2012. aug. 8. 11:48
5/5 anonim válasza:
Még egyben vagyok, de ma már érzem,hogy nem sokáig. Nagyon készül kifelé! Köszönöm a jókívánságod! Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!