Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kecskeméten jó szülész-nőgyógy...

Kecskeméten jó szülész-nőgyógyász?

Figyelt kérdés
Ti kit ajánlotok? Rossz példák is jöhetnek akiben csalódtatok minden érdekel! Mivel nagyon tanácstalan vagyok,hogy kit válasszak!
2012. jún. 19. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Dr. Szabó Gábor. Én hozzá járok.
2012. jún. 19. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Én Dr. Kazacsay Lászlóhoz járok, én nagyon szeretem, első baba, a 38. hétben járok! Anya nála szülte a két kisebb testvérem (15,12 évesek)
2012. jún. 19. 17:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyirády Tamást ajánlom.Nagyon kedves,figyelmes,mindent elmagyaráz,tényleg törődik a kismamájával,én teljes biztonságban éreztem magam végig.Csak pozitív dolgokat tudok róla mondani.ÉS nem pénzéhes!:)
2012. jún. 19. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
hát nehéz jó dokit találni. a Szabó sztem nagyon normális,a Kazacsay:hát izé.mikor én ügyeleten nála voltam ,h vérzek megvizsgált de uh-ra el nem küldött volna.pedig akkor már nem élt a baba.más dokihoz jártam,akinek ugye a neve a papíron volt így nem törődött velem túlzottan.nyírádi régen fain doki volt ,de felküzdötte magát és kicsit elszállt sztem:)de ezek csak az én véleményeim.akiről nagyon sok jót hallani az a kis Tankó.én speciel a Seregélyhez járok de eléggé pénzfüggővé vált.nagyon rendi és segítőkész még fizetsz.nagyon jó orvos,ügyes de ezt meg kell tudni fizetni.viszont nagyon jó a memója mindig megismer és emlékszik a problémáidra.:)
2012. jún. 19. 22:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Én horti tamáshoz járok, jó doki és, ha parázós vagy, akkor jó,m ert nagyon megnyugtató típus.
2012. jún. 20. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!