Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cukor vérvétel kecskeméten...

Cukor vérvétel kecskeméten tényleg már így van?

Figyelt kérdés
Azt mondta a védőnőm tegnap hogy úgy menjek a 26 hetes cukis vérvételre h egyek otthon és 1 órára rá vegyék le a vért! Anno csináltak nekem éhomit is most meg nem fognak! Érdekes h mindenhol másképp van. Már az furi volt anno is h van oylan város ahol cukros lötyit itatnak a kismamákkal.
2012. aug. 4. 08:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Tényleg így van. Valamelyik nap kérdeztem az egyik ismerősömet, hogy mire számítsak, s ő mondta, hogy otthon kell enni, s utána veszik le a vért. Ha rossz az eredményed, akkor csinálnak éhgyomorit, utána pedig cukros löttyöt.
2012. aug. 4. 08:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem az első terhességemnél volt éhomi aztán kaja utáni. Magas is lett az eredményem. Nem volt cukis lötyi ivás hanem onnantól cuki gondozó végig!
2012. aug. 4. 08:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ez meg mit ér? Nincs viszonyítási alap, nem tudják, miből és mennyit ettél, ráadásul rámozogva mész be, és utána vesznek egy vért. Orvosilag értékelhetetlen.
2012. aug. 4. 10:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem is furcsa ez hidd el rákérdeztem 2szer is a védőnőnél h biztos így van? De megkérdezem majd az orvosomat is h mit mondd erre?? Főleg azért nem értem mert az első terhességemnél terhességi cukrom volt!
2012. aug. 4. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!