Van aki rosszul éli meg a terhességet?
Sok olyat olvasok itt, hogy a szülést van, aki jól van aki rosszul éli meg..
De olyan is létezik, hogy valaki a terhességet rosszul éli meg?
Nagyon vágytam a babámra, és már most imádom, de sokkal másabb a terhesség, mint amire számítottam...
23 hetes vagyok, de már most alig várom, hogy vége legyen.. (tudom rosszul hangzik, és bűntudatom is van miatta)
Nálam ami létezik terhességi tünet a hányáson kívül, minden előjött már a 4. hétben és azóta is tart... hát, derékfájás, lábvizesedés, a csípőcsont, szeméremcsont iszonyatos fájdalma főleg este!, gyomorsav minden nap este tetőzik, szanaszét repedt a hasamon a bőr... stb..
nem csak ezek miatt érzem magam furán, hanem úgy maga a más állapot is fura érzéssel tölt el!
Van egy másik dolog, a mellem ami nagyon érzékeny.. még azt se szeretem nagyon ha a párom piszkálja, mert nagyon kellemetlen.. és hogy őszinte legyek nem tudom elképzelni, hogyan fogok vele szoptatni... de ez már egy újabb kérdés..
Ne értsetek félre tényleg nagyon imádom a babát, imádom ahogy mocorog, sokat beszélgetek vele, csak már most szeretnék túl lenni rajta.. ebből kifolyólag nem félek a szüléstől, inkább úgy várom mint a messiást! :D
Létezik, hogy én szimplán nem szeretek terhes lenni? Jelenleg úgy érzem, hogy inkább szülnék 10-et, mint hogy még egyszer ezt végig csináljam...
Hát nem vagy vele egyedül!Én utáltam terhes lenni.
A 16. hétig hánytam,éjjel-nappal,fogytam 10 kilót...:(
A hányinger,émelygés,szédülés,gyomorsav 9 hónapig kitartott.
A vége felé már nem tudtam aludni se,sehogy sem volt jó.
Gyűlöltem az egészet,viszont a babámat imádtam,és alig vártam hogy végre előbújjon.Első babám,és 6 óra alatt megszültem,csodaszép élmény maradt,szinte semmi fájdalom.
Mondtam is,még a szülőszobán,hogy én még úgy szülnék vagy kettőt,csak terhes ne legyek megint :D
Pedig leszek,mert mindenképp szeretnénk kistesót!
Úgyhogy,nyugi,nem vagy egyedül.Kitartás!!
Ja és imádom a lányom,most 3 hónapos,ő a legboldogabb dolog az életemben!! :)))
Ne aggódj, vannak ám akik nehezen vagy rosszul élik meg a terhességet. Köztük vagyok én is. (egy két ismerősömön kívül mindenkinek hiper szuper terhessége volt, öröm volt rájuk nézni, sugároztak a boldogságtól stb) Van már egy két éves kisfiam, vele végig hánytam, fájtak a csontjaim, volt hogy járni se tudtam stb. De amint megszületett tudtam, hogy újra megcsinálnám. Vállaltuk a kistesót, vele is hánytam, sőt még most is akadnak napok, de legalább már tudok enni, mindkétszer 8 kilót fogytam stb. Csontfájdalmak vannak most is, éjjel az ágyban úgy érzem magam mint egy partra vetett óriás bálna aki forogni sem tud. De a kicsit várom nagyon, már válogatom a kis ruhákat stb. 3 gyerkőcöt szeretnénk, szerettünk volna. Hát bizony néha (igaz elvicceljük a párommal) azt mondom, hogy lehet 3. baba, de őt biztos hogy örökbe fogadjuk, mert hogy én terhes nem szeretnék lenni az biztos :) (bár úgyis tudom, hogy bevállaljuk)
Kitartást neked! :)
Szia. Nem vagy egyedül, egyet értek, de csak részben. Ugy a 11-20 hétig alig ettem, és talán csak 1-2 féle étel ment le a torkomon. Aztán jött egy könnyebb időszak, ami tartott a 30-32 hétig, de most megint szenvedés, hiszen mindenem fáj, ismét émelygek, bár enni tudok, mégsem az igazi. Én is alig várom, hogy megszülessen, mert tényleg semmit nem alszom szinte, és várom a szülést is...
39hkm
Szia!
Nem vagy egyedül. Nekem mindkét terhességem "teher" volt. Alig vártam, vogy vége legyen.
Mindkettőnél az első trimeszterben folyamatosan hánytam (az elsővel kórházba is kerültem kiszáradás miatt), a második trimeszter jobb volt, a harmadikba megint jött a reggeli hányás, alig bírtam mozogni. A 2X9 hónapig tartó gyomorégésről nem is beszélve. Fájt a menés is.
Azért voltak persze szép pillanatok is (babamozgások, nagytesó simizte a pocakomat).
Imádom mindkét gyerkőcömet, de a 9 hónapot kihagynám. A férjem szeretne 3 gyerkőcöt (eredetileg én is) mondtam neki, hogy ha kihordja, felőlem jöhet.
Amúgy fiam és lányom van.
A mellem nekem is szuper érzékeny volt, de ne aggódj nem lesz vele gond szoptatásnál.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Vannak egyébként jobb meg rosszabb napok is.. emiatt a rossz idő miatt kicsit be is depiztem, mert sajna itthon ülök, nincs munkám elbocsájtottak, szóval nagyon ritkán van társaságom is..(ha a párom szabadnapos, vagy heti egy barátnőzés) :D
Remélem ha jön a jó idő kicsit jobb kedvem lesz, meg akkor lassan belefogunk a babaszoba berendezésébe, meg egy kis felújításba.. az majd eltereli a figyelmemet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!