Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, aki nagyon rosszul...

Van olyan, aki nagyon rosszul viseli a terhességet?

Figyelt kérdés

Sok kismama mesélte nekem, hogy annyira szeretett terhesnek lenni, hogy nem is akarta hogy kibujjon a baba, és mikor megszületett, hiányzott neki a pocakból.

Hát nálam ez nem így van.Még csak a 21.hétben vagyunk, de már teljesen kikészültem... Egyfolytában fáradt vagyok, nehéz ezzel az óriási hassal (nekem terhesség előtt is nagy volt, most meg iszonyatosan)ami sokat fáj és szúr,a derekam délutánra már leszakad,nem tudok hosszú sétákat tenni, 10 perc után mindenhol fáj, és sorolhatnám.Félek belegondolni, hogy mi lesz később...Félek, hogy depresszió.Reménykedek, hogy hamarosan érezni fogom a babát, talán akkor kicsit könnyebb lesz...Másnak is ennyire nehéz?

2009. okt. 29. 11:05
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

Ne aggódj, majd ha kibújik elfelejtesz mindent. :) Én a 20. hétig minden este hánytam, este 6-tól használhatatlan voltam emiatt. Utána már csak heti 2-3szor hánytam. Ha visszagondolok már csak a szép emlékek jutnak elsőre eszembe, aztán meg csak csodálkozok, hogy bírtam ki.

2009. okt. 29. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

NEM rosszindulatból írom, de csajszi most kösd fel a gatyót, mert szülés után még nehezebb lesz...Élvezd a terhességed minden pillanatát. Tudom, a fájdalom nagyon rossz, de kárpótolni fog a babád mozgása, az uh képe, az hogy ide-oda el tudsz még menni a hasaddal... pihenj sokat, polcold fel a lábadat, olvasgass, hallgass szép zenéket:) (meg van egy nagyon jó naturlandos krém az innoreuma. Gyógynövényes, kismamiknak kifejezetten ajánlott. Párodat kérd meg, hogy kenje be vele a hátadat!!)

2009. okt. 29. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Nálam ugyanezek a tünetek megvannak. Amitől meg még jobban szenvedek, hogy baromira kívánom a szexet, de mire eljutnánk odáig, egyszerűen beájulok, elalszom. Nem könnyű, de ha már érezzük majd a babát (mert én is ezt várom már), akkor biztos, hogy az segít.
2009. okt. 29. 12:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Én is bízok, hogy talán lesz picit jobb is...

2009. okt. 29. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Szia. Én 23 hetes km vagyok. Én is nagyon nehezen viselem a terheséget állandóan hányok 10kg-ot fogytam, a baba nyomja a vesémet amitől a vesémben üregrendszeri tágulatok vannak,és ettől majd leszakad a derekam. Egy percét nem tudom élvezni a terheségemnek alig várom, hogy kint legyen.
2009. okt. 29. 13:55
 6/7 edus83 ***** válasza:
67%
Akkor nem vagyok egyedül már 25hetes vagyok még mindíg hányok,voltam kórházban is, annyira ki száradtam éjszaka óránkét pisilek sehová nem tudok menni mert ha nem pisilek azonnal keményedek szóval fekvésre vagyok ítélve,olyan nehéznek érzem a hasam persze amikor mozog a pici akkor boldog vagyok de soha többé nem leszek terhes az tuti!!!!!A hangulatom nagyon rossz mert nem tudok dolgozni szét unom magam hát röviden ennyi:((!!Már várom,hogy a kezemben tarcsam a picim.
2009. okt. 29. 14:13
 7/7 anonim válasza:
Szia! 20 éves vagyok 16 hetes terhes. 8. Heten kórházba kerültem mert megnyílt a méhem és vérezni kezdett. Az első perctől kezdve hányok. 13 kg fogyásnál tartok eddig. A hányinger mondjuk a harmadik hónap után enyhült viszont ha felhergelnek (nem nehéz a hormonok miatt), izgulok elő jőn. A hátam a derekam le szakad es néha a hasam is fáj vele... Nem csak te viseled rosszul 😊
2019. febr. 27. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!