Nagyon rosszul viselem a terhességet, úgy érzem sosem lesz vége. Miért hagytam magam a megtartásra rábeszélni?
Nyugi anyukámnál is így volt. :)
És ahogy a kezében tartott örült nekem.
Videó is van sokszor megnéztük.
Végig rinyálta a napokat, hogy neki nem kell gyerek..és tessék 3-an vagyunk testvérek! :)
Érzed már mozogni? Sokakban akkor tudatosul, hogy babája lesz. Egy baba új értelmet ad az életednek, lesz miért felkelned nap mint nap. Lehet, hogy még nem így érzed, sőt a terhességnek még csak a közepén jársz, vannak nehezebben elviselhető "részei" (ezzel nem elijeszteni akarlak), de hidd el nem fogsz ilyesmin gondolkodni, amikor a karjaidban tarthatod. Kívánom, hogy boldoggá tegyen az az érzés/élmény, ami sokaknak nem adatik meg az életben.
31 h km
Két dolgot mondanék, remélem segítek vele. A végső döntést nem anyósék, nem a férjed, hanem Te hoztad meg. Ezen a ponton semmi értelme másokat"okolni", amiért rábeszéltek. Ez a döntés a Te döntésed! Ha ennyire rosszul érzed magad ebben a helyzetben, én meglátogatnék a helyedben egy pszichológust! Sokat segítene, ha kibeszélnéd és egyensúlyt teremtenél magadban, mire a pici megszületik! Fel kell készülnöd a jövő eseményeire és a jelek szerint egyedül nemigen megy. Egy jó szakember sokat tudna segíteni! Keress egyet!
Az, ahogy most érzel, nem befolyásolja a jövőt, ezt sose feledd! Annak a picinek Te leszel az anyukája és nagyon fogod tudni szeretni, megölel, megpuszil, mondani fogja, hogy szeretlek, és ez igaz is lesz, feltétel nélkül, mindig! Megváltoznak az érzéseid, de ezért neked is tenned kell. Ne hagyd el magad és ne sajnáld magad, hanem próbálj tenni érte! Sok beszélgetéssel egy szakembernél, barátokkal, a férjeddel. Készülj fel rá! Menni fog! Fogod tudni szeretni! Ne kételkedj magadban!
Kedves Kérdező!
Nekem se gondtalan a babavárás,sőt senkinek nem kívánok ilyen babavárást!A lényeg az hogy ha most nem,de amikor megszületik biztos kialakul benned az a bizonyos anyai ösztön,ne aggódj és próbálj meg nem úgy gondolni a terhességre mint egy teherre!
24hkm
Ha valaki úgy érzi nem jó anya,vagy nem akarja a gyerekét akkor ne álljanak neki,vagy ha már késő adja örökbe!
Nem sok olyan kismamával találkoztam akinek "teher" a gyermeklávalás!Nem arról van szó hogy akkor minden tök jó meg szép,mert mindenki tudja hogy nem,csak éppen nem nyavalyog,és nem írja le!
Lehet a kérdezőnek megváltozik a véleménye ha meg lesz a pici!Ezt senki nem tudhatja előre!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!