Nagyon rosszul viselem a terhességet, úgy érzem sosem lesz vége. Miért hagytam magam a megtartásra rábeszélni?
Mi régóta szerettük volna a babát, nagyon megtervezett volt, mégis volt egy időszakom, amikor lelkileg teljesen készen voltam, gondolom a hormonok miatt, és nekem is eszembe jutott, hogy nekem ugyan nem kell ez a gyerek, milyen hülye vagyok, hogy ezt akartam, stb... A terhesség nem leányálom, akárki akármit mond, kellemetlen a hormonok miatt, a hízás miatt, hányinger, mellérzékenység, derékfájás, és hát ugyan kinek kell ez az érzés?! DE!
Ha abba belegondolok, hogy ez a kis gyermek rám van utalva, én fogom neki jelenteni a mindenséget, hiszen én vagyok az anyukája, akkor örömmel gondolok arra, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy ez történik velem! És biztos vagyok abban, hogy hamarosan benned is előjönnek ezek az érzések, ha máskor nem, akkor majd mikor a kezedben tarthatod azt a kis csodát, akinek életet adtál!
21hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!