Nem tudom elviselni magamon a melltartót, nálatok is volt ilyen?
Figyelt kérdés
13.hétben vagyok és egyszerűen nem bírom elviselni! Vajon változni fog? Nálatok is volt ilyen?2013. ápr. 6. 20:42
1/9 anonim válasza:
én a terhesség alatt sport melltartót hordtam,és 9 hónappal a szülés után is általában az van rajtam... ha csak nem olyan felsőt veszek fel ami alá nem megy. próbáld ki Te is, meglátod,sokkal komfortosabban fogod magad érezni benne
2/9 A kérdező kommentje:
Vettem szoptatós melltartót, és az nem bírom elviselni. :(
Sport melltartóra én is gondoltam...
2013. ápr. 6. 20:47
3/9 anonim válasza:
Mint az első. :)
Én is sport melltartót vettem, egyszerűen utáltam a többi félét! S ez szülés után is sokáig eltartott...
Úgyhogy szerintem is keress egy jófélét, amiben kényelmes érzed magad.
4/9 anonim válasza:
En is sport melltartot hordok,de az is zavar sokszor...:D 20 hetes
5/9 anonim válasza:
Én kb az 5-6. héttől nem is hordok melltartót (most a 14. hétben járok). Eleve kicsi volt a mellem előtte, de azóta, hogy megnőtt egy kicsit (már nem is olyan kicsit), majdnem úgy áll, mintha melltartó lenne rajtam. :D Úgyhogy egyelőre én elvagyok melltartó nélkül. Később ha szükségem lesz rá, akkor szintén a sportmelltartóra szavazok.
6/9 anonim válasza:
én a terhesség előtt se tudtam elviselni. Terhesség alatt nehezen de a sport melltartóban megyek valahová de itthon nincs rajtam semmi. 39+4hkm
7/9 anonim válasza:
A terhességem elejétől én kizárólag akkor veszek fel melltartót,ha megyek valahova,vagy vendégek jönnek hozzánk.Eleinte érzékenyek voltak a melleim,azért zavart a melltartó,utána,ahogy megnőttek a melleim,hiába vettem nagyobb melltartót,úgy éreztem,hogy szoros és nem kapok levegőt benne.A fiam születése után meg azért volt bajom a melltartóval,mert rengetegszer le-fel kellett venni a szoptatások miatt.5 hónapja szültem,de még mindig haragban vagyok a melltartóval,bár tartok tőle,hogy nagyon meg fognak ereszkedni a melleim,mivel szinte soha nincs rajtam.
8/9 anonim válasza:
Én már vagy 1.5 éve nem hordok melltartót. A szoptatással kezdődött. Nem bírtam elviselni magamon. Aztán terhes lettem megint és továbbra sem tudtam elviselni. Szóval csak akkor veszek fel, ha elmegyünk valahova vagy hozzánk jönnek.
9/9 A kérdező kommentje:
Én már akkor sem, mert kidörzsölődött a bőröm a melltartó alatt. Meg nekem is olyan szorító érzés. Csak azon aggódom, hogy ha majd megindul a tejecske, akkor foltos lesz a pólóm. Vagy hát majd akkor valamit ki kell találni.
2013. ápr. 7. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!