19 hetes terhes vagyok de annyira szégyenlős hogy a lába közé vette a köldökzsinórt, összezárta a lábát és elfordult a baba?
Hasonló helyzetben vagyok...tanulmányoztam a népi praktikákat amik szerint egyértelműen fiam lesz...:D Hát azért én nem vennék rá mérget de érdekes, azért, itt a link:
Szia!
Én is úgy hallottam, hogy ha szégyenlős akkor lány. Mi is csak tegnap tudtuk meg, hogy kislányunk lesz :), eddig összezárta a combjait. Ha most sem derült volna ki, akkor mentünk volna 4d-re, már nagyon türelmetlenek voltunk :).
Gömbölyű has lány, hegyes fiú. Régebben fordítva hallottam, de most nekem is gömbölyű pocim van.
Ha édeset kívánsz lány, ha sósat, savanyút fiú, én eszek mindent vegyesen.
A linea nigra, ha köldök alatt ér véget fiú, ha felette lány. Nekem a köldököm alatt van pár centivel a vége.
Ha megmarad a derekad fiú, ha nem lány. Nekem még mindig van derekam.
Ha megszépül az anyuka, akkor fiú, ha megcsúnyul, akkor lány. (Tele van pattanással a fejem, gyakrabban is kell hajat mosnom, mert jobban zsírosodik, amióta terhes vagyok.)
Sajnos ezekre nem lehet alapozni.
Gratulálok a babához!
26 h km
hát akkor én ufo vagyok mert nállam ezek a népi joslatok nem jönnek be,tuti fiam lesz és a linea nigra felér majdnem a mellemig,folyton édeset és gyümölcsöt kivánok :P
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!