Más is volt aki barnázott még félidőig is és nem lett belőle gond?
Figyelt kérdés
20 hetes vagyok és már megint volt egy barna váladék a klopapíron. De volt szite minden hónapban eddig. Doki szerint pihenjek és ne cipekedjek....2013. ápr. 5. 20:51
1/6 anonim válasza:
nekem 13 hetsen volt ilyen.nagyon enyhe barnázás de iszonyúan megijedtem.rohantam a kórházba ahol egyből megnéztek, 2 doki is.kiderült, hogy van egy vérömlenyem(haematóma)a baba meg jól van.mondták, hogy pihenjek,és magnézium jó sok.ezt is tettem.1 hét múlva felszívódott.Viszont nem mindenkinek haematóma ezért én javaslom, hogy azéret nézesd meg ultrahangon.legyél erőszakos, ne hagyd lerázni magad a dokidnál.Boldog babavárást:36 hkm
2/6 A kérdező kommentje:
Azért ugye nem gondoltad, hogy eddig nem látott doki? Kedden voltam nála és minden rendben volt... Azért köszi a választ...
2013. ápr. 5. 21:17
3/6 anonim válasza:
nem képzeld, nem gondoltam...csak válaszoltam a kérdésre, és próbáltam segíteni...
4/6 anonim válasza:
7-24. hétig barnáztam. A 19. héten pedig erősen véreztem! Nálunk minden oké!
39+5hkm
5/6 A kérdező kommentje:
Elnézést a rossz hangnemért, csak kicsit beparáztam és igazából olyan válaszokat vártam ahol már megszületett a baba és problémamentes volt a végén minden. Köszönöm a válaszaitokat!
2013. ápr. 5. 22:18
6/6 anonim válasza:
4-es vagyok! Ha megszületett írjak megint? ;)
40+1hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!