AFP-t, ha hamarabb veszik le 1nappal, az nem gond?
Figyelt kérdés
Védőnőm úgy számolta, hogy 7.-én (vasárnap) leszek 16hetes, és ezért 8.-a hétfőre adott beutalót a 16hetes AFP-re. Csak itthon számoltam utána, hogy vasárnap helyett - kedden töltöm csak a 16. hetet, viszont hétfőn már megyek vérvételre. Ez ugye nem nagy baj, ha 15+6-on veszik le a vért??
Köszönöm előre is.
14+3hkm
2013. márc. 28. 20:32
1/6 anonim válasza:
szerintem nem baj. Ha az, a terheskonyvedben latjak sot, meg is emlitheted es ok tudni fogjak, hogy jonnod kene e egy kesobbi alkalommal.
Nekem amugy a 18. heten volt minden, ha jol emlekszem
3/6 anonim válasza:
nekem 17 hetesen volt. olyan elavult vizsgálat, hogy igazából nincs gond belőle
4/6 anonim válasza:
nekem 2 nappal elöb veték le most kaptam levelet 0,57 lett 4 dik baba eddig sose volt kevés dokim szerint tényleg korán veték le most mehetek genetikára és amniora!!kedden
5/6 Lues válasza:
Szerintem kérj új időpontot. Nálunk a laborban az volt az első kérdés, hogy betöltöttem-e a 16. hetet. Ha nem, akkor elküldenek, mert csak a betöltött 16. hét után veszik le. Rendben, hogy elavult vizsgálat, de sajnos nekem is kellett genetikára menni, mert 0,69 lett az eredményem, mert valószínűleg korábban vették le, pedig betöltöttem a 16. hetet. Inkább rá kell számolni pár napot, mint előtte menni. Bocsi a kisregényért! :D
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben van, felhívom a védőnőt és megbeszélem vele. Biztos, ami biztos. Köszönöm szépen mindenkinek :)
2013. márc. 29. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!