Ti hányszor voltatok lázasak/betegek terhesen? Mit szedtetek és hány napig? Nem lett gond?
Figyelt kérdés
Elkaptam valami köhögős nyavalyát és tegnap estére belázasodtam, szerencsére a Panadol levitte.2013. ápr. 3. 13:59
1/2 anonim válasza:
Kb. 20 hetesen nagyon megfáztam, lázam szerencsére nem volt, csak köhögtem. Tandum verde szopogatós cukrot és Aqua maris sprayt használtam.
2/2 anonim válasza:
11 hetes vagyok és én is megbetegedtem. Lázam szerencsére nincs. Próbálom kerulni a gyógyszert amig lehet. Sok gyombéres és kamilla teát iszok mézzel. Remélem 1 - 2 nap mulva elmulik a torokfájásom. Ja és C vitamint is szedek, hogy hamarabb átmenjek a betegségen. Orvoshoz még nem akarok menni, mert félek, hogy ott sokkal tobb mindent szedek ossze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!