Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik szex után szoktatok...

Kismamik szex után szoktatok görcsölni? Én most görcsölök és a derekam is fáj.35 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 16:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szurkolok neked,hogy könnyen menjen.:)Nekem sem voltak erősek és össze vissza jöttek a fájások hol 2 hol 5 percenként.4 óra múlva meglett a lányom.Oxitocinnal és burokrepesztéssel.Ha nem múlik menj be ne várj sokat mert az,hogy nincsenek erős fájásaid nem jelent semmit.Írd ám meg,hogy mi volt.:)
2013. ápr. 5. 21:52
 12/22 A kérdező kommentje:

Oké megírom:)

Hát nemtudom... harmadik baba, de fogalmam nincs mikor induljak :D Félek, hogy mire beérnék arra már elmúlik és tök hülyének néznek :D

2013. ápr. 5. 21:53
 13/22 anonim ***** válasza:

Inkább menj be feleslegesen mint,hogy ne érj be.Nekem is volt 1 téves riasztásom,azt hittem a magzatvíz de kiderült,hogy a lányom kinyomta a pisit...:D

Na ez ciki volt miután bent voltam 1 éjszakát a szülőszobán reggel meg jöttek a rokonok,hogy van-e már baba?!

Kisfiú vagy kislány?:)

2013. ápr. 5. 21:55
 14/22 A kérdező kommentje:
Fiú:) Nagyon kíváncsi vagyok már rá:D
2013. ápr. 5. 22:06
 15/22 anonim ***** válasza:

És a másik kettő?:)

Nekem lányom van 5 hónapos.

Azt elhiszem,hogy kíváncsi vagy,ilyenkor már minden nap gyötrelem.:)

2013. ápr. 5. 22:08
 16/22 A kérdező kommentje:

A másik kettő lány:) Most lefekszem, aztán meglátjuk történik-e valami:D

Ha reggel nem írok akkor bent vagyok:)

2013. ápr. 5. 22:09
 17/22 anonim ***** válasza:
Sok sikert.:) Nem törlöm a kérdést majd írj ha hazajötél esetleg ha menned kell szülni.Jó éjszakát.
2013. ápr. 5. 22:10
 18/22 anonim ***** válasza:

És a lányok mennyi idősek?:)

Egyébként én már nem erőltetném a szexet.

2013. ápr. 5. 22:40
 19/22 anonim ***** válasza:
Szia!Nem írtál,talán meglett a picuri?:)
2013. ápr. 6. 09:03
 20/22 A kérdező kommentje:
Éjjel bealudtam és elmúltak a fájások:) Úgy látszik kivárja az idejét:D
2013. ápr. 6. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!