Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességet megszüntetni 3.5...

Terhességet megszüntetni 3.5 hónapban?

Figyelt kérdés

37 éves vagyok, egy gyermek édesanyja. Meismerkedtem egy férfival, akivel nagyon nagyon boldogok voltunk. Teherbe estem tőle, nem terveztük, de nem estünk kétségbe a hír hallatán. És most kezdődik a probléma: Múlt héten végleg elhagyott. A baba nem érdekli, nem kell neki. Őszintén szólva így egyedül már én is megrettentem a feladattol, és sajnos az anyagi helyzetem sem engedheti meg, hogy egyedül neveljek fel 2 gyermeket és nem mellesleg közbejött ez az influenzajárvány is..ami igencsak aggaszt.

Az abortusz mellett döntöttem, viszont nemrég tudtam meg, hogy csak a 3. hónapig lehet elvetetni a babát, én viszont már 3.5 hetes vagyok..! :(

Tudom, hogy nem szabályos de nem ismer valaki olyan dokit, rendelőt ahol igy is végeznek abortuszt??? Nagyon nagyon hálás lennék érte.. címem: kavics555@gmail.com

2009. szept. 21. 13:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%

Én azt nem értem, hogy ha van már egy gyereked akkor tudod, hogy mit jelent, nem? Mitől rettentél meg? Hisz csináltál már ilye ,nem? Hogy képzeled, hogy megölöd? Egy 14 hetes már magzat nem is embrió! Egy igazi érző kisbaba! Lenne szíved eltenni láb alól? Ne haragudj, de milyen anya vagy te??? Influezajárvány??? Hogy jön ide??? Azért ölöd meg a gyereked mert influenzajárvány van???

Ez kamu kérdés, ugye??

7 hónapos anyuka

2009. szept. 21. 21:14
 12/13 anonim ***** válasza:
52%
Sajnálom hogy ilyen nehéz helyzetbe kerültél de ő már egy igazi kis ember, külön egyéniséggel, lábacskákkal, kezekkel! Őt már nem lehet elveteni! Ráadásul elmennél egy olyan orvoshoz aki sutyiba megcsinálja ezt, és ha estleg Veled valami történik akkor mi lenne a másik gyerekkel? Mert szerintem aki ilyet alvállal az egy Hentes!!!Anyum Velem pont ilyen helyzetben volt, őt apám akarta rábeszélni hogy menjen vetessen el három hónaposan és akkor vele marad, erre anya elhajtotta a fenébe és felnevelt (nem egy hanem még 3 testvér mellett) és szerintem élete legjobb döntése ként értékelné ezt, mert az óta is valmiért köztünk a legszorosabb a kapcsolat!!! Most itt vagyok és 6 hónapos terhes vagyok a kislányommal!
2009. szept. 23. 10:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Jó lenne ha megírnád hogy mi lett Veletek,kiváncsi lennék rá! remélem helyesen fogsz dönteni..

(előző voltam)

2009. szept. 23. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!