Otthagyott a partnerem még a terhességem elején, már kevesebb, mint két hónap van hátra a szülésig és képtelen vagyok túltenni magam az egészen, mit csináljak?
"Az anyukát meg sajnálom, de ilyen az ember, nem tökéletes, és ő is megválogathatta volna kivel jön össze..." Ha meg erre azt írja az ember, hogy az ismerkedés java ne éttermi randikon történjen, hanem legyen benne sok hétköznapi munka, családi esemény, baráti összeröffenés; meg hogy a megismerés ne három hónap legyen, hanem legalább másfél-két év; meg hogy az első szex ne egy hónap után legyen, hanem az esküvő után, akkor meg jól le vagyok pontozva, mint maradi, vallásos, bigott, elmaradott, és majd nem lesz jó a szex...
Még akkor is, ha a fentebb leírt "recept" bejön, és jó, tartós, boldog házasságok születnek belőle, ahol jó a szex.
Honnan veszed, hogy ideges vagyok?:) Azért mert sokat írok és hagyok ki sorokat, mint te? Hát nem... :)
Azon kívül nem tudom neked mi a gyűlölködés, de nekem az, hogy: donor, szívtelen, szemét, mocsok, dög, nem ember. Ezeket pedig nem én mondtam.
Nem csak a gyerekek védtelenek. Ugyanúgy védtelen a sötét utcán egy ember ha egy nagyobb támad rá fegyverrel.
Igen nagy bűn aki gyerekkel tesz valamit. Csak az a baj, hogy az anyatigriseknek nagyobb bűn ha valaki gyereke 5 percig sír, mint ha lefejeznek egy embert... És ez már túlzás.
Kinek mi a legjobb befektetés. Mindenesetre mások nevében ne beszélj, azt majd eldöntik ők. A Földet csak tönkreteszik az emberek. Nem láttam volna hogy valami jót is adtak volna nekik. És gyerekeink is csak ezt fogják akaratlanul is mert nem hiszem, hogy kiköltöznek egy skanzen házba hogy megőrizzék nekünk a földet. Azért meg nem kell gyerek hogy legyen aki eltartson ha trottyos leszek :)
Ez vicces... Az anyukának nincs más lehetősége, mivel az ő hasában van a gyerek így elhagyni nem tudja :D Ha a pasi lenne aki kihordja a gyereket, akkor fordítva lenne. Persze mondhatnád, hogy abortusszal elhagyhatta volna ő is, de azért valakinek ez akkora teher hogy még akarta ellenére is inkább megszüli, minthogy meggyilkolja.
Én ugyan nem ponztoztalan volna le, ha leírtad volna azt amit most az előtt... Tekintve, hogy kb még életemben nem ttam alkoholt, nem cigiztem, nem fekszem le egy hónap után (a leghamarabb az eddig 9 hónap volt, na ja mondjuk nem is csalódtam sosem), sőt nekem még a csókhoz is idő kell.. És nem 16 éves vagyok xD
Én azt mondom hagyjuk meg másnak az itéálkezést. Amíg a törvény nem itéli bűncselekménynek, hogy valaki később kiszáll a gyerektémából, addig én sem fogom közveszélyes bűnözőként utálni. P dolga... Hasznos választ más sem nagyon tudott adni anyukának, nem csak én, csak szörnyülködött mindenki, pedig sok ilyen eset van, és jobb megoldás nincs rá mint az idő. Ha meg annyira a gyereket véditek, hát jobb lesz neki ha nem ilyen apa mellett nő föl.
Tisztellek! Bámulatosan erős vagy! Közben észreveszed és értékeled magadat! Nem vagy egyedül. Lesznek fájó helyzetek, de Te tűzön-vízen át fogsz jutni ezzel a babával, mert az anyja vagy, mert ha rádbízta az Isten, az élet vagy a Sors, vagy amiben hiszel, akkor annak oka volt. Annyi legalábbis biztosan, hogy alkalmas vagy rá.
Ez a válság egy nagy lehetőség. Épülni fogsz belőle. Megismered az erődet.
Ha jelentkezne is ez az ember, neked már nem fog kelleni, mert gyáva, magadra hagyott és nem méltó arra sem, hogy megkösse a cipőfűződet. Ha társad lesz, tudod, hogy nélküle is boldogulnál és már sosem leszel kiszolgáltatott.
Nagyon fáj nekem, hogy ezt el kell szenvedned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!