Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor szokás a szüléspénzt...

Mikor szokás a szüléspénzt odaadni a nőgyógyásznak?

Figyelt kérdés
Nekem fogadott nőgyógyászom van, akinél tudom, hogy pontosan mennyi a tarifa, tehát mennyit kér a szülésért. Mikor szokták odaadni a pénzt, szülés után közvetlenül vagy a kórházban, esetleg a 6 hetes kontrollon? Szerintetek?

2013. ápr. 5. 09:21
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Én a fiamnál 2 éve a 6 hetes kontrollon adtam oda és most is így fogom adni. Nekem is fogadott orvosom van, de hála istennek neki nincs olyan, hogy pontos tarifa. Én annyit fogok megint adni neki amennyit majd jónak látok, de kb. 40.000 ft-ra gondoltam.
2013. ápr. 5. 09:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Igaz, nekem fogadott orvosom volt, de nem mondta meg, mennyit kér a szülésért. Felszívódó varrattal varrt, így nem volt varratszedésem, ezért azon a napon, amikor hazajöhettünk, és ellenőrízte a gátsebemet, én akkor adtam neki oda. Hat hetes kontrollon szerintem már aligha emlékeznek az emberre sajnos.
2013. ápr. 5. 09:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Szulés után a férjem adta neki oda a pénzt, mert nekem nem volt idom. Szulésre jott be, akkor már az asztalon fekudtem. Utána míg az asztalon fekudtem 2 órát, o már elment rendelni. A rendelojében kereste fel a férjem.
2013. ápr. 5. 09:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálunk erre az a szokás hogy amikor jössz el a kórházból megvizsgál, akkor odaadjuk a lóvét. Én így fogom.:-)
2013. ápr. 5. 10:21
 5/8 anonim ***** válasza:
az utolsó kórházi napon a vizsgálat után szóltam neki hogy köszönöm a segítségét :)
2013. ápr. 5. 10:25
 6/8 anonim ***** válasza:
mosolyogva vette el a borítékot :)
2013. ápr. 5. 10:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Pénteki napon szültem császárral, mert volt egy kis gond velem. Vasárnap a dokim volt az ügyeletes, délelőtt bejött hozzám, megnézett, meg kiszedte a csövet. Délben jött a párom látogatni, és ő ment el megkeresni a dokit, aki épp pihizett az ügyeletes szobában. Párom odaadta a pénzt, váltottak pár szót rólam, aztán pá. Persze még a doki jött hozzám minden nap, meg a zárót adta, stb. Nagyon korrekt pasi. Én adtam az összeget, nem kérdeztem a tarifát.
2013. ápr. 5. 14:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. ápr. 10. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!