elmész meg mondod hogy pozitivat teszteltél és szeretnéd tudni hogy tényleg terhes vagy e. csinál rákszűrést, hüvelyi uh-t hogy megállapitsa a terhesség tényét, elbeszélget veled hogy hány napos a ciklusod, rendszeres e, szeretnéd megtartani meg ilyesmi, elküld vérvételre, védőnőhöz,de ha elfogadsz egy tanácsot pozitiv teszt után várj egy két hetet, hogy látszodjon is, mert ha most teszteltél pozitivat kb 4-5 hetes lehetsz és max. megvastagodott hártyát fog látni tapasztalatból mondom, gratulálok
2013. márc. 6. 11:34
2/14 anonim válasza:
én csak annyit mondtam, h. van pozitív tesztem. nem mertem mondani h. terhes vagyok, azt az ő posztja eldönteni.
röhögött, mikor hozzá tettem, h. 5 pozi tesztem van. viccesen csak amnyit mondott: "akkor ide én már nem is kellek!"
2013. márc. 6. 11:35
3/14 anonim válasza:
-Jó napot kívánok hölgyem,miben segíthetek,mi a probléma?:) -Jó napot kívánok doktor úr!Ekkor és ekkor volt meg utoljára a menstruációm,és pozitív terhességi tesztem van!
- Jó rendben,legyen szíves egy vizsgálatra levetkőzni!
.....................
Gratulálok hölgyem,beigazolódott a terhesség! Stb stb
:) Ne félj ettől a szituáció adja magát!
2013. márc. 6. 11:38
4/14 anonim válasza:
Megmondtam, hogy van pár pozitív tesztem és szeretném tudni, hogy hihetek-e nekik, vagy valami gond lehet.
2013. márc. 6. 11:40
5/14 anonim válasza:
Mikor én mentem akkor 5 hetes voltam. Bementem és mondtam, hogy iszonyat rosszul vagyok mik a tünetek és hogy pozitívat teszteltem. Csinált egy ultrahangot és mutatta, hogy hol mit látok és mondta, hogy a teszt és a tünetek igazat mondanak mert terhes vagyok! Megbeszéltük a fontos dolgokat .... és a helyzet adta magát!
2013. márc. 6. 11:45
6/14 anonim válasza:
én mikor először voltam annyit mondtam hogy kimaradt a havim egyből küldött uh-ra és ott kérdezték hogy csináltam e tesztet mondtam hogy igen és pozitív lett :)35hkm
2013. márc. 6. 11:52
7/14 anonim válasza:
Én nem mondtam semmi...Elkezte feltenni a Rutin kérédésket:
- Utolsó menstruáció első napja?
- December 5.
- Hohóó, és hol a januári?
- Háááát...:)
- Pozitív teszt van?
- 4 is...:)
- Hát akkor nekünk most dolgunk van...:D
2013. márc. 6. 12:01
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utálom a nőgyógyászokat és mindig olyan ideges vagyok hogy azt is elfelejtem hogy fiú vagyok vagy lány. Olyankor sosem jut az eszembe mit is akarok mondani.
2013. márc. 6. 12:06
9/14 anonim válasza:
nyugi, majd ő kérdez. de ha más nem, annyi biztos kijön a szádon, h. terhes vagyok! ;)
2013. márc. 6. 12:21
10/14 anonim válasza:
Bementem és mondtam az orvosnak, hogy van 2 pozitív tesztem és a doktor úrtól szeretném megkapni a megerősítést, hogy valóban hihetek a teszteknek.
Megkért, hogy feküdjek a vizsgálóasztalra, mert meg szeretne vizsgálni, majd pedig csinált egy hüvelyi uh-t, de mivel nagyon korán mentem 4-5 hetesen, így még csak petezsákot látott, de ráírta a papírra a 4-5 hetes terhességet, illetve, hogy menjek vissza 2 hét múlva, addig remélhetőleg lesz szívhang is és akkor kapom meg majd a papírokat, amivel le kell jelentkeznem a körzeti védőnőnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!