Mit mondtok a nőgyógyásznak mikor először mentek vizsgálatra?
Szia!
Az orvos megkérdezte mi a panaszom. Mondtam, hogy késik a menstruációm, és van 2 + tesztem. Kérdezte, hogy mióta késik. Mondtam, hogy 6 napja. Mondta, hogy menjek levetkőzni, megvizsgál. Megerősítette, hogy terhes vagyok. Mondta, hogy túl korai lenne az uh (4+3-nál mentem hozzá). 5 nap múlva kellett visszamennem, akkor már volt szikhólyag is, ami kizárja a méhen kívüli terhességet.
Gratulálok!
22+3 km
Szia! Sajnos még "ilyen" ügyben nem voltam nőgyógyásznál. Viszont én is elég szétszórt és kapkodós vagyok,ezt látván a doktor úr kért, hogy legközelebb írjam le minden kérdésemet egy papírra. Így is tettem, és lám: nem felejtettem el semmit.
Vagyis csak azt, amit elfelejtettem leírni. :D
Nah, itt valaki megint orult modon lepontozott mindenkit, vagyis csak majd majdnem mindenkit. En majd most jol felpontozok.
En is kerdeslistaval mentem es amikor erre kerult sor, a paromat is behivtam, h hallja o is a valaszokat... :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!