Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit mondtok a nőgyógyásznak...

Mit mondtok a nőgyógyásznak mikor először mentek vizsgálatra?

Figyelt kérdés
Vagyis amikor van már pozitív terhességi tesztetek.
2013. márc. 6. 11:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom maganba jarsz-e, vagy sem, hogy az orvosod tudja-e, hogy babat tervezel vagy sem. De. Szamtalan kismama panaszkodott mar nekem, hogy terhessegmegallapitasra ment (sziveben a boldogsaggal) es az orvos flegman megkerdezte, hogy megtartja-e. Na es ezen nagyon kibuktak. Csak azert mondom, hogy esetleg erre is szamits, ne erintsen olyan rosszul. Ha ismer az orvos, esetleg beavattad a csaladtervezesbe, nyilvan nem kerdez ilyet. Gratulalok!
2013. márc. 6. 13:01
 12/14 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Az orvos megkérdezte mi a panaszom. Mondtam, hogy késik a menstruációm, és van 2 + tesztem. Kérdezte, hogy mióta késik. Mondtam, hogy 6 napja. Mondta, hogy menjek levetkőzni, megvizsgál. Megerősítette, hogy terhes vagyok. Mondta, hogy túl korai lenne az uh (4+3-nál mentem hozzá). 5 nap múlva kellett visszamennem, akkor már volt szikhólyag is, ami kizárja a méhen kívüli terhességet.

Gratulálok!

22+3 km

2013. márc. 6. 13:20
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

Szia! Sajnos még "ilyen" ügyben nem voltam nőgyógyásznál. Viszont én is elég szétszórt és kapkodós vagyok,ezt látván a doktor úr kért, hogy legközelebb írjam le minden kérdésemet egy papírra. Így is tettem, és lám: nem felejtettem el semmit.

Vagyis csak azt, amit elfelejtettem leírni. :D

2013. márc. 8. 07:31
 14/14 anonim ***** válasza:
52%

Nah, itt valaki megint orult modon lepontozott mindenkit, vagyis csak majd majdnem mindenkit. En majd most jol felpontozok.

En is kerdeslistaval mentem es amikor erre kerult sor, a paromat is behivtam, h hallja o is a valaszokat... :-)))

2013. márc. 8. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!