Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kell szólni a nőgyógyásznak...

Kell szólni a nőgyógyásznak ha aranyerem van?

Figyelt kérdés
Mármint szülésnél számít valamit? Nem most lett már terhesség előtt is volt. Most meg hol van hol nincs. Nem a kenőcsök miatt kérdezem csak a szülés miatt. Mivel belső így észrevenni nem fogja.
2013. márc. 4. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Én szólnék. Nem látom értelmét eltitkolni.

Szülés után lehet még jobban kijön az aranyered, és még rosszabb lesz. Sajna ez van...nem mindenkinek, de ha már neked előtte is volt, akkor a szülés csak rátehet egy nagy kalappal.

2013. márc. 4. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Igen, szülés közben a nagy erőlködésben anyukámnak is aranyere lett. Szóval ha neked már van, akkor lehet, hogy rosszabbodni fog. De szerintem szólj a dokinak, már csak azért is, mert egy barátnőmnek is a szülés közben aranyere lett, de a doki megműtötte utána egyből. Nem tudom ezt hogy lehet, nem értek hozzá, de így mondta.
2013. márc. 4. 14:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Szóljál!
2013. márc. 4. 15:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát, ha terhesség előtt is volt, valszínűleg ki fog majd még jönni, ha később nem, a szülésnél. Szólj nyugodtan, bár túl sok mindent nem fognak vele csinálni szerintem. Ajánlanak majd krémet, kúpot, ha nagy lesz a gáz, megmondják, hova menj vele.
2013. márc. 4. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 20 éve van hatalmas aranyerem. Vizsgálatoknál eléggé látványos, gondolom, hogy a dokid is látta. Szülés után iszonyatosan fájt, mindháromszor, de 2 hét után rendre visszahúzódott. A nagyobb baj, hogy rendszeresen terhesség alatt e.colit kaptam miatta.
2013. márc. 4. 16:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem látta, mert belső. Meg nem szégyenlem vagy ilyesmi tehát simán elmondom neki ha kell, csak az érdekelt hogy bármit is befolyásol-e.
2013. márc. 4. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!