nekem a párom mindig aztmondja h görögdinnyét nyeltem mert akkora apocak,meg pufóka-ufóka (alacsony nagy darabságom miatt)A kis hercegünket pocaklakónak vagy kicsifiamnak hívja.
2009. szept. 24. 12:21
22/47 anonim válasza:
Nálunk én vagyok a Trafóház, a picurink meg Trafó :D
Hülyének néznek minket, amikor meghallják :D
De annyira cuki, és vicces... Csak ne hogy rajta maradjon , majd ha megszületik :D mert még azt sem tudjuk, hogy fiú-e vagy lány :)
2009. szept. 24. 12:52
23/47 anonim válasza:
sörhas, elefánt...ha valami rosszat tesz, akkor megkínzom=beleülök az ölébe, én azt mondom, hogy ez egy ősi indián büntetési szokás.
a fiammal 85 kg-val szültem. most 73 vagyok a 32. hétben, igaz hat héttel a szülés után 55 voltam, szóval nem maradt rajtam, de akkor bevallotta, hogy a végén olyan volt a szex velem, mintha "szekrényt tologatna", de úgy is szerettük egymást. most is nagy vagyok=nagy élvezettel!
2009. szept. 24. 13:02
24/47 anonim válasza:
Hát jókat nevettem! Főleg az utolsón. :-) Nekem nem volt becenevem de a bébit prüntyőkének hivtuk.
2009. szept. 24. 13:04
25/47 anonim válasza:
Nekem vilag eletemben a bece nevem Maszat volt,es mai napig is az vagyok,a pocaklakot Pocikanak hivjuk,meg nem tudjuk a nemet.
2009. szept. 24. 13:39
26/47 anonim válasza:
Én nem becéztem magam, a párom viszont Dömdödömnek hívott az utsó 2 hónapban, mert annyira fájt a szeméremcsontom, hogy alig tudtam menni illetve látványosan megnőtt a hasam (nem voltam kövér). Azóta megszületett Lánykánk, akit Csipinek, Kiscuninak és Cunaminak hívunk leginkább... :-)
2009. szept. 24. 14:19
27/47 anonim válasza:
engem anyának hív a párom :) a babut pedig törpinek :)
2009. szept. 24. 14:23
28/47 anonim válasza:
Én MACIMAMA voltam a páromnak :)))))))
2009. szept. 24. 14:38
29/47 anonim válasza:
a kislányunk pedig PICIMACI :))
(Macimama voltam)
2009. szept. 24. 14:40
30/47 anonim válasza:
Sziasztok:)
Mi Janka babának hívjuk a pocaklakót,engem a párom pufifánknak:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!