Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is ilyen határozatlan? Se...

Más is ilyen határozatlan? Se túl korán se túl későn.

Figyelt kérdés
26 hetes kismama vagyok. Lassan szeretnék elkezdeni vásárolni, listám már van. Egyrészről még visszafogom magam mert van még idő, másrészről aggódok, hogy minden időben meglegyen ha hamarabb szülnék. Vásároljak vagy ne...? Más is ilyen határozatlan?
2009. szept. 21. 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vásárolgathatsz a picikének, hacsak nem vagy babonás. Én már a 13. héten elkezdtem szépen apránként venni a dolgokat. :) És én is úgy voltam vele, hogy mi lesz, ha ne adj isten előbb világra jön. Nyugodtan vegyél ezt-azt amit szeretnél. :)
2009. szept. 21. 09:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem már simán vásárolgathatsz :) Gondolom, nem veszel meg mindent egyszerre, tehát éppen ideje, hogy elkezdd szép lassan :) Én 21 hetes vagyok, és nemsokára kezdem a vásárolgatást :) Az örökölt ruhácskák pedig már a szekrényben sorakoznak rendbe téve :)
2009. szept. 21. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi a 27.héten vettük meg a babakocsit, mert akkor volt egy bababörze, így olcsóbb volt. Az összes többi babacuccot a 36.hét után vettem meg, mert addig dolgoztam, nem értem rá.

Nekem amúgy a 3.trimeszter kezdete volt a határ, amikor már "legális" volt a vásárlás :)

Szerintem kezdd el nyugodtan :) Jó babavárást!

2009. szept. 21. 11:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi már elkezdtük nézni az akciókat, vásárokat, teszveszt, vaterát a 14-15. héten. Majd szépen lassan megveszünk mindent. Babakocsit, kiságyat már vettünk, mert jó áron találtunk és nem akartuk elszalasztani. Örökölt rucik már a 12. héttől szivárognak, már alig férünk tőlük, de nem állunk olyan jól anyagilag, hogy visszautasítsak bármit is. Én is vettem már egy két ruhát bálásban, vásárban, de igazából kaptunk egy csomót. Szép lassan, jól megnézve, mit hol érdemes, milyet érdemes venni, minden meglesz időre. 22 hetes km
2009. szept. 21. 11:57
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. szept. 21. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Vásárolj! Az a legjobb! Berendezni a kis fészket! + ha összekészíted a kórházi pakkot, rendbenleszel.
2009. szept. 21. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!