Aki adott pénzt a dokinak abortusz után, az mennyit adott?
Figyelt kérdés
És persze mit mondott? Vagy milyen ez a helyzet? Nekem olyan fura, pedig gondoltam hogy meghálálom a kedvességét, a figyelmességét! Lelkileg támogatott és tudja hogy milyen nehéz az elhatározás , szóval hogy van ez? Akik abortuszellenesek kérem ne nyílvánítsák ki most véleményüket2013. ápr. 4. 17:29
11/15 anonim válasza:
mivel ez is egy beavatkozás, adnék anyagi helyzettől függően 10ezret mondjuk. Nekem pl. spirálom van, ha beleáll a babába, abortusz lesz. Van, amikor nincs más mód, súlyosan beteg babánál, elhalt babánál.
12/15 anonim válasza:
Már előre tudom, hogy le fogtok pontozni, de ha megkérsz külön valakit és ő csak miattad mászik be, akkor igenis illik vmennyi pénzt adni.
A másik verzió, hogy az osztályos orvos csinálja a kisműtétet, tehát, aki eleve soros lenne, nos neki nem kell adj és hozzá sem kell szólnod a műtét után.
Én mellékesen mindig adok, lehet, hogy túl rendes vagyok, de ehhez szoktam.
Kedves válaszoló, akinek sajnos missed AB-je volt, én zöld kezet nyomtam és nem fogom azt mondani, hogy gáz vagy! Lehet én ennyit nem adtam volna, de ki tudja, abban a lelkiállapotban minden pénzt megért, hogy mielőbb szabadulj.
13/15 anonim válasza:
Ja igen és még annyi, hogy kb. 10E-t adnék én is sztem. 12-es voltam.
14/15 anonim válasza:
én nem pontozlak le , kedves előző veled értek egyet.
15/15 anonim válasza:
10 000 Ft-ot adtam, ugyanezen okból, a figyelmesség miatt és amiatt, hogy elviselhetőbbé tette az amúgy elviselhetetlent... Az ilyen soha nem jó, de szerintem is illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!