Normalis hogy igy elem meg?
Figyelt kérdés
Kulfoldon elunk es szulni otthon fogok ezert haza kell hogy menjek( ma este indulok) A parom itt marad mert hat termesztessen itt a munkahelye stb. De arra nem gondoltam korabban hogy ilyen nehezemre fog esni. Lehet hogy nevetseges de ugy erzem magam mint ha orokre hagynam el az otthonunkat es nagyon sokat pityergek ez miatt egy hete mar. Pedig haza megyek anyumekhoz , orulok is de valahogy megis ... A parom nelkul is elszoktam lenni es fog is jonni ket hetente,de most valahogy mindig vele lennek. Olyan vagyok mint egy ovodas , de nagyon rosszul esik... 32 hetes vagyok igy meg "sok" is van hatra...2013. ápr. 4. 11:26
1/2 anonim válasza:
Igen. Nagyon sajnállak, nehéz lehet neked! De nagyon jó lesz otthon! A párod is megy majd, pihenj sokat és készülj! Könnyű szülést!
2/2 anonim válasza:
Én se élném meg jobban, hogy távol kell lennem a páromtól, nekem már akkor is fáj, ha elmegy dolgozni.. :) Pedig tudom, hogy hazajön :D Szerintem természetes, hogy nem szeretnél nélküle lenni, főleg ebben az időszakban! Esetleg nem tud később utánad menni, ha csak a szülésre vagy egy kis időre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!