6. héten 12mm es petezsák, embrionális elem nem található, ez normális?

De még lehet. Sőt... nekem is csak 8 hetesen látták a lányomat.
De ha csak egyszer nem védekeztetek, akkor gondolom nem terveztétek a terhességet ugye?
köszi!
Nem terveztük,mert 3hónapos a kislányunk

Hát első gondolatom az volt, hogy ez nem lesz baba, viszont szerintem ha a múlt héten a petezsák sem látszott, akkor még jó esély van rá, hogy kifejlődik benne. De az is lehet, hogy nem elég "érett" még rá a szervezeted és mégse...
Mindenesetre a császár miatt ne izgulj! Nekem a legjobb barátnőmnek 3 fia van, az egyik 6, a másik 4, a harmadik 3 éves és már az első is császár volt ÉS a két kicsi között napra pontosan 1 év van. Ők is csak egyszer nem védekeztek... :) Bár a hasfala nagyon csúnyán elnyúlt és plasztikázni kellett (ez azért nagyban alkati kérdés is - ő rengeteget hízott a terhességek alatt plusz nagyon alacsony is), semmi gondja nem volt a hegekkel és a várandóssággal a harmadiknál sem, pedig egy percet nem tudott pihenni a két nagyobb mellett, gondolhatod! :)
Azért majd írd meg mi lett, kíváncsi vagyok :)

Sziasztok.
Nálunk is hasonló,bonyolult a helyzet annyiban,hogy nekem inszemináció történt.
Az utolsó mensim első napja jan.5.Az inszemet 17.napon történt,rá 14.napra azaz ciklusom 31.napján reggel halvány pozit teszteltem.Várni kellett.38.napon a hcg.123,40 szép lett.A múlthéten voltunk hétfőn uh.-n azaz 59.napon-8héten az utolsó mensi első napja szerint.A doki nem tudott magánba megnézni a Kórházba nézett meg szar géppel azonnal megtalálta a 15mm petezsákot hüvelyin,hasi uh.-is.Látta rajtam az aggodalmat számoltunk vissza nyugalom késői baba 5-6hét közötti állapotnak felel meg.Holnap megyünk uh.-ra nagyon félek a cickóim beduzzadva lufik.
Te kérdező azóta mi van veletek?Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!