Sok pozitív teszt csalhat?
Erre mondják, hogy az a biztos, ami az orvos mond, a tesztekben nem szabad 100%-ban megbízni. (Személy szerint is tapasztaltam pozitív tesztet, mikor nem kellett volna, de babás barátnőmnek két teszt is negatív volt, mikor pozitívnak kellett volna lennie...)
Sajnos, nem látunk beléd, és ilyen időszakban a hasi ultrahang sem a legmegbízhatóbb, sokkal jobb a hüvelyi, mert ekkor még részletesebb képet ad. Lehetséges, és valószínű, hogy elindult már valami (valaki), de a vérvizsgálat ad majd pontos eredményt. A vérezgetésről szólj a nőgyógyászodnak, de azért annál sem mindegy, hogy milyen fajta. Ha színtiszta, rendes vér távozik, még az sem feltétlenül jelenthet bajt, de akkor tényleg jobb, ha felhívod. Addig szedj magnéziumot. Nekem is volt a terhességem elején rózsaszínes, barnás folyásom, és mondták, hogy ez gyakori, és normális jelenség, gyakorlatilag a nők 2/3-ának van, csak van, akinek olyan minimális, hogy észre sem veszi.
Nem tudom, milyen eredményt szeretnél, de én szurkolok, hogy az legyen majd az eredmény, amit szeretnél!
20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!