Mennyi idő a biztos pozitív?
Ma 1 hete, hogy késik a amensim, de nem merek tesztelni..általában mindig pontosan megjön 1-2 nap csúszással, de volt már olyan, hogy kicsit többet késett, és azt hittem terhes vagyok, de negatív lett a teszt..
Vannak tüneteim, de mi van ha ez nem is aterhesség miatt van? a mellem kb 5 napja érzékeny, illetve nem is a mellem, hanem a mellbimbóm, nem tudom behúzni a hasam,mert akkor fáj, sokkal többet eszek és iszok mint eddig, sokszor kijárok pisilni, néha émelygek, egyszer hánytam, és viszket a hasam..
Ha keddig nem jön meg, megyek orvoshoz, itt van a teszt, de nem merem megcsináln1 még.. mennyi időnek kell ahhoz eltelni, hogy azt mondják, hogy ez már biztos terhesség? (tudom , hogy nem biztos sose, csak úgy általában)
Akkor majd egy hét múlva csináld meg.
Nekem mind a három alkalommal úgy volt, hogy nem jött meg mikorra vártam, másnap teszt, és mind a három + volt.
szia! Én is így voltam, h sokszor 1-2 napos késésnél már örültem és teszteltem, aztán negatív lett, vagy pont tesztelés közben, ahogy vártam az eredményt a wc-n ülve megjött! :(
Így 5 napos késés után nagy félelemmel, de megcsináltam reggel tesztet... és azonnal erősen pozitiv lett! :) Ennek már több, mint 1 éve.
Kívánom, hogy te is éld át ezt az érzést... a két csíkos érzést :) Tesztelj!
Szorítok! :)
Én pont késés után 1 héttel teszteltem,délután 5 kor.Nem reggeli első pisiből,és nagyon erős pozitív lett!!
Szerintem már neked is biztosat mutatna!!
TESZTELJ!!!Írj majd mi lett az eredmény! :)
Nem létezik olyan, hogy biztos terhesség.
Ha a teszt pozitív, akkor az terhesség :)
Ha 1 hete késik csináld meg nyugodtan.
Ha negatív akkor is lehetsz terhes, de szerintem ha terhes vagy, ez már biztosan pozitív lesz.
Na meg ha nem jön meg, akkor eredménytől függetlenül mész orvoshoz nem?
Nem veszítesz semmit és hiába aggódsz, az eredmény nem változik tőle. Jobb ezzel tisztában lenni :)
Majd írd meg mi lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!