Tudnátok valami jó praktikát izzadságra? Vagy valami jó deót? Amióta terhes vagyok brutál módon izzadok! Már nagyon zavar! Nem merek fekete felső kívül más színt felvenni!
Figyelt kérdés
Másik kérdésem pedig hogy ha esetleg pajzsmirígy problémám lenne és nem tudok róla akkor lehet baja a babámnak?Ezt csak azért kérdezem,mert terhesség előtt többször is voltam vérvételen mert pajzsmirígy gyanus voltam mivel nem tudtam teherbeesni és vérzésem sem volt normális de mindíg rendben volt minden eredményem!Szóval lehet baj ha esetleg közben rossz a pajzsmirígyem?2013. ápr. 1. 22:20
11/17 anonim válasza:
Az Adidas deo nekem nem vált be, azt a Solutio-t én is kipróbálom :-) Még soha nem hallottam róla..
12/17 anonim válasza:
megint 3-as vagyok.
Sol. antisudorica-val bármilyen (ép) bőrfelületet be lehet kenni. Fürdés után a legjobb szerintem. (ha már száraz a bőr)
Nedves bőrre ne, úgy előfordulhat, hogy irritációt okoz
13/17 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés?Ez a Solutio nem nagyon káros a sok aluminium miatt?
2013. ápr. 2. 08:54
14/17 anonim válasza:
3.
Terhesség és szoptatás alatt is használható. Esetleg azt tudom javasolni, hogy ha tartasz tőle, akkor higítsd fel kicsit.
Nem tudok róla, hogy bármilyen káros hatása lenne.
15/17 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2013. ápr. 2. 09:47
16/17 Kerria válasza:
A férjem erre azt mondta, hogy ugyanezt tartalmazzák a stiftek/deok- is, csak ott még illatanyagokat, meg egyebeket adnak hozzá... így emiatt szerintem ne aggódj! Kívánom, hogy nálad is hatásos legyen :)
17/17 anonim válasza:
Szia!
Gáz, nem gáz, de nekem a férjem adidas deoja vált csak be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!