Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, ha menstruálta...

Lehetek terhes, ha menstruáltam 3 napig, de a vérzés fekete volt?

Figyelt kérdés
Január 31- febr 3 között volt meg, de nagyon kevés és fekete színű. Előtte csináltam tesztet, - volt. Viszont minden tünet arra utalt. Mi gondoltok? Volt már valakinek olyan hogy még megjött neki, de már babát várt?
2009. febr. 17. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Fekete? Szerintem ez egy picit sincs rendben! Menj el nődokihoz!
2009. febr. 17. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj el dokihoz,mert a fekete vérzés tényleg nem normális...Bocsi a kérdésért,de darabos is volt?
2009. febr. 17. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szreintem is menj dokihoz, d etesztet is csinálnék, mert lehet, hogy a beágyazódás miatt volt kevés a mensi, de az hogy fekete nagyon gyanús, normálisan a beágyazódás rózsaszínes, max. barna, feketéről nem is hallottam még, de bízzunk abban, hogy az is a babácska fészkelődése miatt van!
2009. febr. 17. 21:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valamilyen hormon zavar. Ha jól emlékszem, nekem néhány éve volt feketés folyásom. Sztem nem volt komoly probléma. Az orvos írt fel valamit, beszedtem, elhasználtam és el is múlt.
2009. febr. 17. 23:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Beszéltem a dokival telefonon, szerinte normális, mert múlt hónapban Proverat szedtem. Azt modnta, a fekete- sötét barna vérzés valami tisztulás jele. Múlt hónapban csinált uh-t nem volt semmi, baj, tehát bízom benne, hogy most sincs. :)
2009. febr. 18. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!