Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes terhes vagyok,...

32 hetes terhes vagyok, fekete a szekletem, ez mitol van?

Figyelt kérdés
tegnap ota megy a hasam, es vizes fekete a szekletem, es nem tudom hogy mi az oka, lehet hogy azert van mert keves vorosversejtem van es szedek vas tablettat, vagy azert mert kicsit sok csokit eszek, nem tudom, van valaki ilyen helyzetben? vagy volt? irjatok minel tobb valaszt, koszike mindenkinek elore is,
2010. okt. 13. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugodj meg! Tutira a vastabi miatt van! Neked nem mondta a védőnő/doki, mikor elkezdted szedni, hogy erre kell számítani?

:) Szóval szerintem semmi gond! Az meg, hogy megspékelted egy kis csokival is, az meg csak még sötétebbé tette a székleted!

40 hetes vastabis kismami :):):)

2010. okt. 13. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A vastól lehet fekete a széklet!
2010. okt. 13. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Vastól van, persze.
2010. okt. 13. 17:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is u.az,szedem a vastabit es fekete de mielott elkezdtem vna szendi orvos ferjem mondtas is h ne ilyedjek meg mert lehet h fekete lesz,szoval nyugi,100%h attol van:)
2010. okt. 13. 19:03
 5/5 A kérdező kommentje:

kulfoldon elek, van ketto orvosom, es csak annyit tudnak mondani minden heten, hogy: gyere be vervetelre mert a masik orvos ezt, es ezt nem vizsgalta ki a veredbol, es ez igy meg egy honapja :S

nagyon rosz itt az orvosi ellatas, csak a penzt lassak, semmit nem tudnak mondani ami ertelmes lenne, koszike a valaszokat, es hozza teszem, hogy alacsony a vernyomasom, keves a vorosversejtem, es meg ezt sem tudtak nekem elmondani, egy harmadik orvos mondta el hogy ezek a bajaim, :S, megegyszer koszike a valaszokat

2010. okt. 14. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!