32 hetes terhes vagyok, fekete a szekletem, ez mitol van?
Szia!
Nyugodj meg! Tutira a vastabi miatt van! Neked nem mondta a védőnő/doki, mikor elkezdted szedni, hogy erre kell számítani?
:) Szóval szerintem semmi gond! Az meg, hogy megspékelted egy kis csokival is, az meg csak még sötétebbé tette a székleted!
40 hetes vastabis kismami :):):)
kulfoldon elek, van ketto orvosom, es csak annyit tudnak mondani minden heten, hogy: gyere be vervetelre mert a masik orvos ezt, es ezt nem vizsgalta ki a veredbol, es ez igy meg egy honapja :S
nagyon rosz itt az orvosi ellatas, csak a penzt lassak, semmit nem tudnak mondani ami ertelmes lenne, koszike a valaszokat, es hozza teszem, hogy alacsony a vernyomasom, keves a vorosversejtem, es meg ezt sem tudtak nekem elmondani, egy harmadik orvos mondta el hogy ezek a bajaim, :S, megegyszer koszike a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!