Hányadik lombik beültetésed volt sikeres?

Elsőre sikerült! Azt hiszem szerencsénk volt vagy nagyon jó orvosunk. A nőgyászom, és a férjem urológusa is azt mondta, hogy legyen B tervünk (örökbefogadás), mert kevés esélyt adtak! Sőt az urológus megkérdezte, hogy biztosan belevágunk-e. Mondhatom, hogy kicsit az esélytelenek nyugalmával vágtunk bele és még most is hihetetlen, hogy sikerült. Nem tudom, hogy hányszor próbálkoztunk volna, mennyi erőm/erőnk lett volna hozzá. Kívánom, hogy sikerüljön mindenkinek...
12 hetes vagyok és ikreket várok!

úristen 6-os!! Megkönnyeztelek, hogy egyeseknek mit ki kell állni- komolyan!! Nagyon sok erőt kivánok neked és kérdező - neked is- sose adjátok fel!!!!
nekem tesómnak volt lombikja, elsőre sikerült, de méhen kívüli lett... többet nem mer belevágni- mert nem bírná ki mégegyszer ezt. Nekik van már egy gyerekük aki elsőre összejött, a tesót szerették volna, sajnos férjének lett olyan betegsége, ami miatt már nem lehet természtes úton gyerekük. Így maradnak egygyerekesek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!