Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik lombik beültetésed...

Hányadik lombik beültetésed volt sikeres?

Figyelt kérdés
Én már túl vagyok a 7. sikertelen beültetésen, még soha nem tapadt meg egy "embrióm" sem. Kíváncsi lennék ki meddig, hányadik beültetésig bírta? És hogy lett-e baba?

2013. ápr. 1. 20:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

3. sikerült

és amikor kislányom 9 hónapos lett, spontán terhes lettem egy gyönyörű kisfiúval.

Sajnálom, hogy ilyen tortúrán kell keresztül menned, hát én nem bírtam volna ilyen sokáig, a 3. után úgy voltam ha nem sikerül, nem erőltetem a dolgot tovább... én nagyon nehezen viseltem lelkileg

2013. ápr. 1. 21:06
 2/14 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Már én is úgy érzem, hogy fogytán az erőm, ezért is írtam ki a kérdést, hogy a pozitív válaszok segítsenek a folytatásban.
2013. ápr. 1. 21:45
 3/14 Kerria ***** válasza:
54%

Barátnőmnek elsőre sikerült... de nekik nagy procedúra volt eljutni addig. Nem voltak túl jók a vérképeredményei, és még fogyást is előírtak neki.

Volt kolléganőm most megy a másodikra...de erről bővebbet nem tudok.

Kitartást, és sok pozitív gondolatot kívánok... ez a kis csoda valakinek nagyon könnyen megfogan, mégsem értékelik. Biztos vagyok abban, hogy Te is sikerrel jársz, és egy valódi kincsed lesz :)

2013. ápr. 1. 22:19
 4/14 anonim ***** válasza:

Mi az 5. után hagytuk abba a próbálkozást.

Rá fél évre spontán jött a kisfiam.

Remélem nektek is sikerülni fog vagy így vagy úgy.

Soha ne adjátok fel, jönni fog a baba :)

Kitartást hozzá.

29hkm

2013. ápr. 1. 23:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem 4-re sikerült, miután végre kiderítették mi bajom és kezelték, így kiderült az első 3at tök feleslegesen csináltuk meg. Azóta szeretnénk tesót de nem jön, voltunk még 3 lombikon tavaly, de hiába, most készülünk a következőre ami összesen a 8. lesz. Miért kell nektek a lombik? Hova jártok?
2013. ápr. 2. 00:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Tudom min mész keresztül...én sok lombikon (ebben sikertelen stimuláció,és elmaradt beültetés)vagyok túl. Nálam 2.lombik sikerült,méhenkívüli lettem,jobb oldali petevezetékem kivették,mert megrepedt.Köv.lombik 7 hetesen vetélés (kivizsgálatak bennünket immuno-genetikailag,minden rendben,pajzsmirigy rendben,oka ki tudja mi...:(,köv.lombik 3 fagyibaba szimultán terhesség, egy méhen belül,egy a bal oldali petevezetékben,ami megrepedt,azonnal műtét,mindkét babát elveszítettük. Na itt úgy éreztem vége..most januárban 4 fagyimanócska,kettő megtapadt,de imperfect vetélés lett a vége,és missed ab. Hogy meddig bírja az ember lánya??? Lelkileg nagyon kimerítettek a történtek és ,hogy talpra álltam,azt a férjemnek,és az orvosomnak nagyrészt köszönhetem.
2013. ápr. 2. 07:26
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is a 7-ik stimulációra megyek,az én erőm is fogytán,de addig míg lehet kitartok. Bennem az tartja a reményt,hogy van ismerősöm akinek a 13-ik beültetés sikerült.
2013. ápr. 2. 12:07
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Igaz én nem lombikos voltam, de sajnos 4-szer vetéltem el egymás után. Most újra babát várok és bízok, hogy minden rendben lesz.

Én azt mondom, hogy sose add fel!! Sok erő kell hozzá, de kitartás!!

2013. ápr. 2. 12:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudjatok, hogy illetéktelenül írok.

Szerencsére engem nem érint a dolog, de 3 barátnőm is a lombikprogramnak köszönheti a gyermekét, 1 még vár a csodára.

Legjobb barátnőmnek elsőre összejött a kislánya, most kezdik a kistesóval a projektet, másik barátnőmnek pedig az 5. beültetés lett sikeres. Harmadikuknak a 2. beültetés. Aki még vár, Ő már 4 lombikon van túl.

Sok-sok kitartást kívánok Nektek! És ne adjátok fel soha!

2013. ápr. 2. 13:27
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ilyen sokan írtatok!

Pécsre járok a meddőségi központba.

A Fő probléma a két oldali petevezeték elzáródás. Mellékesen egy kis pajzsmirigy gond, amire letrox-ot szedek, véralvadási problémám nincsen, most voltam cukor és inzulin terhelésen, aminek várom még az eredményét.

2013. ápr. 3. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!