Hányadik lombik beültetésed volt sikeres?

3. sikerült
és amikor kislányom 9 hónapos lett, spontán terhes lettem egy gyönyörű kisfiúval.
Sajnálom, hogy ilyen tortúrán kell keresztül menned, hát én nem bírtam volna ilyen sokáig, a 3. után úgy voltam ha nem sikerül, nem erőltetem a dolgot tovább... én nagyon nehezen viseltem lelkileg

Barátnőmnek elsőre sikerült... de nekik nagy procedúra volt eljutni addig. Nem voltak túl jók a vérképeredményei, és még fogyást is előírtak neki.
Volt kolléganőm most megy a másodikra...de erről bővebbet nem tudok.
Kitartást, és sok pozitív gondolatot kívánok... ez a kis csoda valakinek nagyon könnyen megfogan, mégsem értékelik. Biztos vagyok abban, hogy Te is sikerrel jársz, és egy valódi kincsed lesz :)

Mi az 5. után hagytuk abba a próbálkozást.
Rá fél évre spontán jött a kisfiam.
Remélem nektek is sikerülni fog vagy így vagy úgy.
Soha ne adjátok fel, jönni fog a baba :)
Kitartást hozzá.
29hkm

Kedves Kérdező!
Igaz én nem lombikos voltam, de sajnos 4-szer vetéltem el egymás után. Most újra babát várok és bízok, hogy minden rendben lesz.
Én azt mondom, hogy sose add fel!! Sok erő kell hozzá, de kitartás!!

Ne haragudjatok, hogy illetéktelenül írok.
Szerencsére engem nem érint a dolog, de 3 barátnőm is a lombikprogramnak köszönheti a gyermekét, 1 még vár a csodára.
Legjobb barátnőmnek elsőre összejött a kislánya, most kezdik a kistesóval a projektet, másik barátnőmnek pedig az 5. beültetés lett sikeres. Harmadikuknak a 2. beültetés. Aki még vár, Ő már 4 lombikon van túl.
Sok-sok kitartást kívánok Nektek! És ne adjátok fel soha!
Köszönöm, hogy ilyen sokan írtatok!
Pécsre járok a meddőségi központba.
A Fő probléma a két oldali petevezeték elzáródás. Mellékesen egy kis pajzsmirigy gond, amire letrox-ot szedek, véralvadási problémám nincsen, most voltam cukor és inzulin terhelésen, aminek várom még az eredményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!