Ti szedtek kálciumot? Ha igen, mikortól? 21hkm
Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 18:03
1/3 anonim 

válasza:

Nekem a dokim azt mondta a 20. héttől kell. És fel is írta a 20. héten kálcium-magnézium tabletta formában.
2/3 anonim 

válasza:

Ha nem muszaj ne szedd... En 20-24 hetig szedtem es 24. Heten bevereztem... Kerdeztek mit szedek mondtam hogy kalcium magnezium tabletta a dokinak meg kinyilt a szeme hogy azt meg minek mert a kalcium gorcsoket okoz a magnezium meg oldja es hogy minek kell az nekem??? Abba hagytam csak magneb6- ot szedtem es elmultak a gorcsok is... En biztos nem vennem be megint mert s Fiamnak az elete majdnem rament...
3/3 anonim 

válasza:

Dehogy. Én mindennap megiszok egy liter tejet. Van amikor 1,5 l tejet.
Nem szedek semmiféle gyógyszert a folsavon kívül.
Szerintem a természetes tápláléknál nincs jobb.
Vastablettát majd a harmadik trimeszterben szedek ha kell, mert azt írják, hogy akkor táplálékkal nem bevihető mennyiség kell, szóval azt muszáj.
De a többit inkább kihagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!