Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Titeket zavarna, ha ezt...

Titeket zavarna, ha ezt mondaná a párotok?

Figyelt kérdés

Valahogy felhozódott egyik munkatársa és mondta, hogy milyen formás és szép hosszú haja van...

34 hkm

2013. ápr. 1. 13:25
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Én is meg szoktam jegyezni ha tetszik egy férfi.
2013. ápr. 1. 13:29
 2/10 anonim ***** válasza:
43%
Én féltékeny típus vagyok, szóval engem tuti kikeszitene agyilag. De te tudod, hogy mennyire lehet benne megbízni.
2013. ápr. 1. 13:31
 3/10 anonim ***** válasza:
32%

Hát nem igazán!!!! Szerintem te most érzelmileg labilis vagy a terhesség miatt nem? :)))

Nekem a párom mindig megdícséri ha szép v. csini csajt lát,sőt nagyon szereti ha egy csajnak szép hosszú fekete haja van!!!/megjegyzem nekem barna és félhosszú/

De inkább előttem mint a hátam mögött!!! Attól még nem csal meg,és téged szeret!!! Nyugi!!! Boldog és egészséges babavárást!!!! 17hkm

2013. ápr. 1. 13:32
 4/10 anonim ***** válasza:
38%
3-as vagyok még!!Persze én se örülök neki hogy néha dícsérget,de tudom hogy soho,soha nem csalna meg és nagyon imád!!!!
2013. ápr. 1. 13:34
 5/10 anonim ***** válasza:
32%
engem nem:)
2013. ápr. 1. 13:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Engem alapvetően nem zavar, néha ki is tárgyaljuk együtt a lányokat, de most hogy terhes vagyok, mondtam neki, hogy mellőzzük ezt, mert a hormonok huncutok és bizony kikészítenek, ha most más csajokra tesz pozitív megjegyzéseket. Nincs ebből semmi, megértette és kész.
2013. ápr. 1. 15:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez a beszélgetéstől is függ. Ha áradozna róla igen, zavarna, ha beszélgetünk a lányról és csak megjegyzi , hogy szerinte csinos, akkor nem.
2013. ápr. 1. 15:54
 8/10 anonim ***** válasza:
22%

CSak akkor ha én épp akkor vágattam volna le a hajam rövidre, anyukásra és szedtem volna fel hozzá 20 kg-t.

Persze, sose vágatnám anyukásra a hajam és nem szednék fel 20 kg-t.

2013. ápr. 1. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:
37%

Nem zavarna! Nem vagyok féltékeny, férjem sem szerencsére:)

Mi pl. ha Sétálunk, és meglátok egy szép nőt, megmutatom neki, és megkérdem szerinte is csinos-e, vagy mutasson valakit aki olyasmi mint én:)

De azt a palit is megmutatom neki, aki nekem tetszik.

Pl. 6 éve láttam a Westend előtt egy palit, mondtam a férjemnek na ő a tipikus ideálom:)

Nem vette zokon:)

Én sem veszem zokon, ha megjegyzi jól nézett ki aznap a kolléganője..

Ha nem jegyezné meg neked ezeket a dolgokat, akkor csalna meg!

De lehet ez egy felhívas feléd, hogy elhagytad magad...

2013. ápr. 1. 19:21
 10/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem esne jól!!!! :(
2013. ápr. 1. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!