Titeket zavarna, ha ezt mondaná a párotok?
Valahogy felhozódott egyik munkatársa és mondta, hogy milyen formás és szép hosszú haja van...
34 hkm

Hát nem igazán!!!! Szerintem te most érzelmileg labilis vagy a terhesség miatt nem? :)))
Nekem a párom mindig megdícséri ha szép v. csini csajt lát,sőt nagyon szereti ha egy csajnak szép hosszú fekete haja van!!!/megjegyzem nekem barna és félhosszú/
De inkább előttem mint a hátam mögött!!! Attól még nem csal meg,és téged szeret!!! Nyugi!!! Boldog és egészséges babavárást!!!! 17hkm

CSak akkor ha én épp akkor vágattam volna le a hajam rövidre, anyukásra és szedtem volna fel hozzá 20 kg-t.
Persze, sose vágatnám anyukásra a hajam és nem szednék fel 20 kg-t.

Nem zavarna! Nem vagyok féltékeny, férjem sem szerencsére:)
Mi pl. ha Sétálunk, és meglátok egy szép nőt, megmutatom neki, és megkérdem szerinte is csinos-e, vagy mutasson valakit aki olyasmi mint én:)
De azt a palit is megmutatom neki, aki nekem tetszik.
Pl. 6 éve láttam a Westend előtt egy palit, mondtam a férjemnek na ő a tipikus ideálom:)
Nem vette zokon:)
Én sem veszem zokon, ha megjegyzi jól nézett ki aznap a kolléganője..
Ha nem jegyezné meg neked ezeket a dolgokat, akkor csalna meg!
De lehet ez egy felhívas feléd, hogy elhagytad magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!