Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A menyasszonyom terhes és...

Anikó és Tamás kérdése:

A menyasszonyom terhes és terhességi depresszió gyötri. Milyen tapasztalataitok és tanácsaitok vannak a témával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 22:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Ha te úgy érzed csakis a saját tapasztalataidat osztottad meg velünk,akkor miért vetted magadra,hogy neked szólt az üzenetem általad kiemelt része? :)Jó egészséget kívánunk neked és a pici babádnak is :)
2013. ápr. 1. 23:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia! Mikor a lányomat vártam képes voltan azon sírni, hogy fújta a falevelet a szél:-) :-) :-) bizony:-) :-) most ketteskével szintén durva hangulatingadozásaim vannak, majd talán a szoptatás végével elmúlik..ja mert a lányomnál a szoptatás alatt, főleg a kezdetekkor borzalmasan rossz volt a kedvem, semmi sem tetszett, mindentől féltem...gyanítom a kialvatlanság is rájátszott...

Lesz ez még jobb is, kitartást!

9hkm

2013. ápr. 2. 09:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)Hála az égnek nem kibírhatatlan az állapot és nem is mindennapos :) De sokan "biztatnak",hogy majd akkor lesz az igazi,ha megszületik :)
2013. ápr. 2. 11:12
 14/15 anonim ***** válasza:

"Kedves utolsó!Ha te úgy érzed csakis a saját tapasztalataidat osztottad meg velünk,akkor miért vetted magadra,hogy neked szólt az üzenetem általad kiemelt része? :)Jó egészséget kívánunk neked és a pici babádnak is :)"

Kedves Tamas! Kerdesedre: eleg furcsa logikai következtetes, hogy több gyermekes tapasztalattal esetleg a szomszed tapasztalatairol jutna eszembe irni, enyemet elhallgatva?? Ez inkabb provokalasnak tünik (hiaba a vegen a szepites), ahogy az elözö kommented vegere illesztett mondatod is. Kerdesedre, azert merült fel bennem, hogy ram gondoltal, mert 1. nem lattam egyetlen valaszt sem, aki sztem "okoskodna", es eleg nehezen sikerült összeszedni a gondolataimat, igy hosszabb lett, nem csupan egy 2 soros odavetett iras, a felületesen olvasok pedig hajlamosak itt a hosszabb kifejteseket "okoskodasnak" minösiteni.

De azonnal kiderülne az esetleges felreertes, ha nem igy lenne, es ha valojaban nem vadoltal okoskodassal: ha visszakerdezes, jatszmak helyett egyszerüen elarulod, melyik valaszra gondoltal, "akinek köze sincs a terhesseghez, csak okoskodott egy kicsit"?

2013. ápr. 2. 12:16
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,nem vitatkozni szeretnék itt...
2013. ápr. 2. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!