Dr. Timmermann Gáborról tapasztalatok?
Szia! Nekem ő a fogadott orvosom jelenleg, így friss infókat tudok neked róla mondani: Most készült el a magánrendelője az Örsnél, a Sejbank mellett egy külnálló családi ház, nagyon hangulatos, és modern gépekkel. Az új vizsgálószéket állítólag én teszteltem legelőször :o) kényelmes! Na de nem is ez a lényeg. Egy terhesgondozás jelenleg 6000 Ft. Hüvelyi UH-val 7000, de nekem ezt csak legelőször csinált a 8. héten. Utána minden vizsgálatnál csinál hasi UH-t, kapok képet, meghallgatjuk a szívhangot. Ez benne van a 6000-ben. Rákszűréssel, vagy tenyészettel (nem tudom, hogy ez ugyanaz e) 8000 Ft.
Nagyon kedves orvos, én az interneten találtam rá, és már a kép alapján szimpinek tünt, élőben is az! Nem túl sokat beszél, úgy értem nem paráztat feleslegesen, de a lényeget mindig elmondja, elmagyarázza, a kérdéseimre válaszol.
Mivel még a terhességemmel semmi extra "baj" nem volt, ezért csak a rendelésen találkoztunk, ill. a kötelező uh-knál a Magzati Diagnosztikai Kp-ban, szóval nem hivogattam még telefonon, de már az első alkalommal beírt a kismamái közé, és adott névjegykártyát a mobiltelefonszámával. Azt azért mindig magamnál hordom, bár nehogy szükség legyen rá, csak egyszer, a szülésnél elég! :o)
Szülési tarifája tényleg nincs, annyit adsz, amennyit gondolsz. Én csak ajánlani tudom őt, aztán majd a többi kiderül...
29h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!