Mi törtenik velem? Milyen betegseg okozhatja, hogy hcg van
a vizeletbe? Lehetseges, hogy 4db clearblue teszt is
selejtes lenne?
Figyelt kérdés
egy hete folyamatosan terhessegi tüneteim vannak.Hanyok szedülök, szetszakad a fejem, feszül a mellem, rengeteg feher folyasom van, esszo szerint höemelkedesem.Harom pozitiv terhessegi tesztem van.Ma elmentem a dokihoz, aki hüvelyi uh-n nem latott ugyan semmit, de azt mondta nem kizarhato a terhesseg, megvartuk a labor eredmenyt, most delutn hivott fel, hogy az alapjan nagyon alacsony a hormon szintem, nem vagyok terhes, de csak vizeletet neztek. Tiz perce csinaltam megint egy tesztet, szinten pozitiv. Mi van velem?Teljesen ki vagyok keszülve.
Utolsot nem a kerdezonek irtam! Hanem a mensis kommentelonek.
2008. jún. 11. 19:49
12/21 anonim válasza:
szia nem olvastam végig mert sok hülyeséget írtak.
szóval ahogy sejtem tudod a hcg akkor nöl ha valami nöl benned. szóval a doki elég furi hogy nem csinált vér tesztet, mert azt úgy szokták hogy vesz vért, megnézi a hcg szintet és ha van akkor 2 nap mulva vissza rendel amikor ha nö a baba akkor pont a duplája lesz az elözönek. a teszt is ezt nézi, uh-on még ha korai nem kell látszania. szóval amondó vagyok hogy gyerek. vigyázz a dokikkal mert a barátnöm is korai terhes volt mikor a doki szintén nem csinált tesztet és azt mondta hogy nem lát semmit biztos elhalt a magzat, erre tök megijedt és elment egy másik dokihoz ai megállapította hogy semmi baj, kora terheség és kutya bajuk.
még annyit nem ilyesztegetésnek de ha érdekel, hogy egyes rosszindulatu daganatoknál is nö hcg szinted. de szerintem it az egy baba lesz aki nö benned.
2008. jún. 11. 19:57
13/21 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo:Vegre valaki, aki konkretan a kerdesemre valaszolt.Köszönöm szepen.Nem ilyesztettel meg, nem vagyok ilyedös, es termeszetesen barmi is van a vegere fogok jarni, nögyogyaszatilag ugy tudom nincs bajom, de addig megyek amig ki nem derül, hogy mi törtenik vlm, mert ha ez nem is terhesseg, a höemelkedes nem eppen az egeszsegre utaligazabol en a mehen kivüli terhessegtöl rettegek de nagyon merthat ugye az nem jatek. Es nemtudom hanyadik hozzaszolo meg egyszer leiromNEM JÖTT MEG!!!!!!!!! Tehat nem vetelest akart velem finoman közölni a nödoki.
2008. jún. 11. 20:03
14/21 anonim válasza:
Nem is neked szolt a finoman vetelest akart kozolni a doki komment, hanem annak a beironak, aki bizonygtatta, h neki a doki mondta, h mensi elott pozitiv a teszt! :)
2008. jún. 11. 20:14
15/21 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi, bocsi, csak tenyleg ideges vagyok. Nem akarok en senkinek se ugy valaszolni hogy mittudomen, csak kicsit mar egnek all a hajam az egesztöl.:-)(
2008. jún. 11. 20:17
16/21 anonim válasza:
van baba szerintem tuti, csak olyan kicsi volt még , hogy a doki nem vette észre. Az otthoni teszt pedig gyakran érzékenyebb mint az orvosoknál.. Szerintem egy két hét múlva menj dokihoz, hogy állapítsa meg a terhességet és ha nem lenne, de remélem lesz, akkor kérd meg hogy alaposan vizsgáljon ki, ne hagyd magad, mert ráérnek dolgukat végezni az összes orvos. Remélem örülni fogsz, de sajnos tényleg lehet rossz oka is a pozitív tesznek, de akkor ( ha daganat vagy policiszta), akkor sokszor lennél rosszul és szédülnél meg egyéb durva mellékhatásokkal jár--tudom mert nekem komoly bajom volt, de korántsem észrebehetetle. Lesz ott baba én drukkook!!
2008. jún. 11. 20:31
17/21 A kérdező kommentje:
Te mit ereztel? En nagyon szarul tudok am lenni.Faj a fejem nagyon, szedelgek is, neha megszedülök, mint akit fejbevagtak, meg hanyingerem van, de nem mindig kell hanyni, de ma delutan ketszer is hanytam. Hat meg a höemelkdes. nekem ennyi
2008. jún. 11. 20:41
18/21 anonim válasza:
Szia!
Szerintem menj el egy másik dokihoz UH-ra!
A pozitív tesztek elég egyértelműek, főleg ilyen sokszor.
Olyan nagyon alacsony hcg szintet a tesztek se mutatnak ki, pont ezért van sokaknak az elején még negatív tesztjük.
Hány hetes lehetsz most, ha baba van?
Ha már elérted az ötödik hetet, akkor látni kellene valamit, ha méhen kívül van akkor is, szerintem!
2008. jún. 12. 08:42
19/21 A kérdező kommentje:
Aktustol szamitva harom hetes, es 5 napos, de ugy tudom, az mar 5-6 hetesnek szamit.Nem?
2008. jún. 12. 09:09
20/21 anonim válasza:
Szia! Ha az aktustól számolva 3 hetes, majdnem 4, azt a teszt, pláne a Clearblue-k ki mutatja, ahogy én tudom. Viszont lassanként a dokinak is kell látnia. véletlen nem leet, hogy ennyi teszt+ lett!
Nem tudom, hogy jól értettem-e, hogy neked ki is maradt egy mensid? csak próbáltam az infok alapján számolgatni... Szerintem menj újra a dokihoz, és kérd meg, hogy vizsgáljon meg jó alaposan! A cisztát nálam pl nem vette észre elsőre... pedig nagy volt. Én azóta gyanakvó vagyok eléggé, és háát kevésbé bízok a dokikban, pedig tudom, hogy először is megvizsgált alaposan, csak akkor UH-t nem csinált.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!