Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Észre fogom venni ha szivárog...

Észre fogom venni ha szivárog vagy elfolyik a magzatvíz? 36hkm

Figyelt kérdés
Milyen is az pontosan(első baba)?

2013. márc. 31. 07:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Legfőbb jellemzője, hogy nem tudod visszatartani!

Normál esetben teljesen színtelen, szagtalan!

Nekem az első babámmal 35+4 hétre kezdett szivárogni. Éjjel arra ébredtem, hogy nagyon kell pisilnem, de nem értem ki a wc-re, végig folyt a lábamon. És utána is folyamatosan folydogált. Azonnal tudtam, hogy ez magzatvíz...

2013. márc. 31. 08:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem egyáltalán nem ilyen pisileses értés volt, mint amit mindenki ír. Egyik éjjel kimentem pisilni, visszafekudtem az agyba, es olyan volt, mint amikor vizes folyása van az ember lányának, es kijön egy nagyobb adag. Nekem terhesség során sokszor volt pl ilyen. De akkor kb 10-15 percenként jött egy kisebb adag. Nyugtalanitott ezért inkább felkeltem es maszkaltam. Utána kb 1 óráig semmi nem történt, aztán megint egy pici. Akkor voltam 39+2. Másnap lett volna a progis császárom, mert a kislányom faros volt. Aznap reggel kellett volna mennünk úgyis befekudni. Így bemennunk hajnali 4 körül, ahol mondtak, hogy igen ez a magzatviz. Rakotottek a gépre, mar voltak fajasaim is. Aztán el akartam menni a mosdóba, es ahogy felalltam egyszer csak elöntött vmi. Elfolyt az egész magzatviz. Annyira gyorsan történt, mint egy vízesés olyan volt :) es éreztem, hogy a huvelyemen keresztül jött :) szóval rögtön tudtam, hogy ez az volt. Ra par percre mar 3-4 perces fajasaim lettek, es aznap 11:45-kor megszületett a kislányom császárral :) de olyan boldog voltam, hogy mar ő is készülődik kifelé es nem a dokik veszik csak ugy ki :)))

3 es fel honapos kislány anyukája

2013. márc. 31. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!