Magzatvíz vétel után mennyit pihentetek?
szia!
A vízszintest betartottam, ha az nem baj, hogy párna azért van a fejem alatt, de az oldalamra sem merek fordulni...!néha felkelek, enni, inni pisilni stb! a doki azt mondta h csak 1-2 nap fekvés, és 1 hét kímélő életmód, de gondolom az első két hetet, jobb inkább pihenéssel tölteni!
Igen érdemes pihenni. Az én orvosom azt mondta, hogy az amnio utáni vetélések többsége azért következik be, mer a kismama nem tartja be a pihenőidőt. Nekem két hét kímélet helyett is többnyire fekvést javasolt az orvos a korai keményedések miatt. Kitartás! Ha megteheted feküdj minél többet.
Az orvosom a feleségével is volt amnion. Ő ezt a vizsgálatot tartja a legbiztosabbnak. Úgy voltam vele, hogyha ő ezt választotta és bevállalták akkor én sem félek. Nem is lett baj. :)
Köszi!
wc, tisztálkodás, evés-ivás erejéig azért Ti is felkeltetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!