Magzatvíz vételnek mi lett az eredményetek ebben az esetben?
21 hetesen uh láttak egy 4mm rést a kicsim koponyáján ami a 23 hétre 6mm nőt! Sajnos ez azt jelentette a babám beteg és 80 % h vízfejű 20 % h más fejlődési rendellenséggel születik.El kellett dönteni h megtartjuk vagy elvetetjük nagyon nagy bánatunkra:S:S
Sajnos ugy döntöttünk h elvetetjük.Egy nap alatt beindították a szülést és megszültem a picit aki meghalt.
Vettek magzatvizet h a köv terhességemnél ne legyen ilyen és h megtudjuk h mitől van.
Arra lennék kiváncsi h mik jöhetnek szóba??
Hallottam fertőzést,vírust de olyat is h soha nem derült ki!!
Már most félünk h a második babának is lesz valami baja:S:S!
Kérem mindenkit h aki hallott valamit ezzel kapcsolatosan vagy tapasztalt irjon nekem!
3 hét múlva lesz eredmény és addig megakarok tudni ezzel kapcs egy pár információt!!
Előre is köszönöm
Köszönöm neked h ilyen hamar válaszoltál!
Igen most nagyon fáj a pici elvesztése de arra gondolok,h itt lenne szenvedne és mi is szenvednénk:S!
Remélem h kiderül h mitől volt és a köv picinél ilyen nem fog fellépni mert megzavarodok:S
Annyira várunk már egy babára.)
9 éve vagyunk együtt első szerelem:D!Már mindent megteremtettünk van egy szép lakásunk ,mind a ketten viszonylag jó helyen dolg(én egy 4 csillagos szállodában ,párom pedig pék).Majdnem mindenünk megvan csak a baba nincs.
Igaz h még 25 éves vagyok de ugy érzem megérettem rá h anya legyek!!
És látod milyen igazságtalan az élet??
Szép napot neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!